Anders

Haren geverfd :)

Vandaag heb ik een mini review, want ik vertel meer over mijn haar dan over het product. Maar toch ga ik het een review noemen, want ik ben namelijk heel erg tevreden over de Schwarzkopf Country Colors. Ik had de kleur Cognac , en het lijkt heel erg op mijn eigen bruine kleur! Maar waarom heb ik dan mijn haren geverfd? Nou dat vertel ik in dit artikel!
_DSC2248
Ik had weer een zin om mijn haren te verven. Of eigenlijk irriteerde ik me aan de lichtere plukjes bij de punten. Ik krijg altijd wat blondere plukjes bij de punten zodra de zon weer gaat schijnen. Ik vond het dus hoog tijd om er weer een kleurtje in te gooien!
Ik kies nooit zo’n hele aparte of opvallende kleur. Meestal gewoon bruin. Dit keer koos ik voor Cognac/Hazelnoot. Ik vond het een prachtige kleur, en tja voor maar 1,95euro kon ik hem in Duitsland niet laten liggen!

_DSC2256
Wat ik fijn vind aan deze haarverf is dat er ook nog een conditioner bij zit. De afgelopen pakjes die ik heb gehad, hadden dat niet. Ook de geur was om te janken, terwijl dat bij deze helemaal niet het geval is! Deze ruikt juist ook nog eens heel erg lekker! Haha! Het verven stelt niets voor en is net zoals bij andere haarverf producten! Ik zal hier dan ook geen uitleg over geven.

Ik wil nog wel even de voor en na foto’s met jullie delen. Wellicht zul je het niet echt heel erg opvallen, maar als je me in het echt goed kent, en regelmatig ziet, dan weet je en zie je het verschil!
_DSC2263
De lichtere plekjes vallen hier niet zo op, ik heb echt heel erg veel verschil tussen de punten en het haar op mijn hoofdhuid. En door de lichtval die dag lijkt mijn haar toch een stuk donkerder dan dat ze echt zijn.
_DSC2226
Zoals je op de ‘Na’ foto kan zien heb ik er een mooie glans in zitten. Ook zijn de punten dezelfde kleur als dat van mijn hoofdhuid! Hier ben ik echt heel erg blij mee! Het heeft allemaal weer dezelfde kleur en dat vind ik echt veel prettiger. Als ik mijn haren in een knot doe dan zie je nu geen kleurverschil mee! Dat was echt heel awkward de afgelopen tijd, het leek net of ik nep haar erbij had zitten. Dus dit is echt een stuk beter! De volgende keer dat ik mijn haren weer ga verven is na de zomer, vaak doe ik dit rond de herfstvakantie.

Welke kleur zouden jullie mij de volgende keer aanbevelen? Of moet ik het lekker bruin laten?

Veel liefs,
Carolien

23 thoughts on “Haren geverfd :)”

  1. Ik vind het altijd net even iets verzorgder inderdaad met een verfje erin, ookal is het bijna hetzelfde als je eigen haarkleur. Vooral de glans is veel mooier.

  2. Ik vind kastanjebruin heel erg mooi! Zou zelf ook wel mijn haar willen kleuren, maar ben een te grote angsthaas. Bang dat het lelijk verkleurd, mijn haar nog erger gaat uitvallen, uitgroei etc. etc.

        1. Haha, nou ik had een meisje op mijn oude werk die wel blauw haar had, was heel erg gaaf! Maar zelf zou ik het niet echt durven om er zo bij te lopen. Ik denk dat het mij ook totaal niet staat, het past sowieso niet bij me. Haha maar wel een leuk idee hoor 🙂 xx

Comments are closed.