HappySoaps – 100% plasticvrije kerstassortiment!

HappySoaps heeft speciaal voor de Kerst de meest bijzondere plasticvrije producten ontwikkeld. Voor jezelf of om weg te geven.Wat te denken van een Limited Edition Apple & Cinnamon Spice Shampoo Bar, een geweldig zachte, maar toch kruidige geursensatie van appel en kaneel? Of een Mon Cherry Shaving Bar, een heerlijk krachtige, zoete en intense geur van verse kersen? Zelf mocht ik ook een aantal producten uitproberen waarvan je de review onderaan het artikel leest!


Opvallende eye-catcher is de adventskalender met 24 mini Bars in de vorm van een kerstboom. Deze is al meer dan 5.000 keer verkocht in pre-order. Dit naast de adventskalender in de vorm van een groot boek met  een gevarieerde mix van 24 heerlijke producten in regulier formaat. In veel winkels staat vanaf nu een speciale kerstdisplay waar meer dan 120 verschillende 100% plasticvrije cadeau ideeën in staan uitgestald. Er zit altijd wel een cadeautje voor je bij.

Kerst assortiment van HappySoaps

happysoaps

December is voor veel mensen het moment om weer samen te komen en ook om je vriendschap of dankbaarheid te bezegelen met een leuk cadeautje. Maar wat moet je dit jaar weer geven? Best lastig. De producten van HappySoaps zijn een erg origineel cadeau en zorgen voor een goed gevoel bij de ontvanger én gever. Neem de Shampoo Bar. Dat is de plasticvrije vervanging voor de traditionele shampoofles. Met onze Shampoo Bars creëer je in een handomdraai een heerlijk schuimende en 100% plasticvrije reiniging voor je haar. En het fijne van dit alles: een besparing van wel drie plastic flessen per Bar. Bij de adventkalender met mini producten van HappySoaps kan jouw vriend, vriendin, vader, moeder of opa en oma zijn of haar geluk niet op. Deze 100% plasticvrije adventskalender is royaal gevuld met 24 mini’s. We gaan natuurlijk niet verklappen wat er precies in deze vrolijke Adventskalender zit. Maar je kunt rekenen op heerlijke producten voor je haar en lichaam. Waaronder limited editions en niet eerder uitgebrachte producten. Met de lekkerste geuren en allemaal palmolievrij, vegan en niet getest op dieren. Is mini voor jou te klein? Er is ook een adventskalender in de vorm van een groot boek met een gevarieerde mix van 24 heerlijke producten in regulier formaat. Extra groot en veel plezier! De producten van HappySoaps zijn deze winterse maanden extra vrolijk en winters ingepakt. Per stuk of in een gezellige gift sleeve voor twee of drie plasticvrije producten. De limited editions van HappySoaps zijn te koop bij een van de 3.000 verkooppunt en of via de webshop.

Over HappySoaps


HappySoaps is in juni 2019 opgericht door Marcel en Marco Koers. HappySoaps maakt 100% plasticvrije, milieuvriendelijke cosmetische producten zoals Shampoo Bars, Body Bars en scheerzeep. HappySoaps wil een plasticvrije cosmeticamarkt. Daarom wordt geen enkel product met plastic verpakt. Sinds kort voert het bedrijf ook een plasticvrije schoonmaaklijn. Ook voor de productie, opslag en verzending wordt geen plastic gebruikt. De verpakkingen die worden gebruiken, zijn 100% recyclebaar en komen van duurzame bronnen.
Voor meer informatie: http://nl.happysoaps.com/

HappySoaps

Ik testte 3 producten zelf uit!

Voor deze blog heb ik zelf ook 3 producten uitgeprobeerd. Namelijk de Mon Cherry Shampoobar, Mon Cherry Body wash bar en de Shaving bar. Laat ik beginnen met de geur van de Mon Cherry producten. Deze is echt heerlijk, absoluut mijn favoriete geur, het is fris, een beetje kruidig, en ruikt sterk op een goede manier. Ik ben in ieder geval groot fan van deze geur! De bars zijn ontzettend makkelijk in gebruik en voor alle bars geldt dat het 3 tot 4 plastic flessen scheelt. Dat is natuurlijk ook erg veel en veel beter voor het milieu! De bars geven een mooie hoeveelheid schuim af zodra ze in contact komen met water en zijn hierdoor makkelijk over het lichaam of de haren te verdelen.
Met de shampoo bars en body bars had ik al ervaring, alleen de shaving bar was compleet nieuw voor mij. En die heeft mij ook aangenaam verrast. Het is heel mild voor de huid, geeft geen irritaties (en mijn huid is daar echt een heel goed voorbeeld van, want die vind al snel iets niet fijn, maar met deze producten totaal geen last gehad!). Na gebruik is de huid heerlijk zacht en gevoed.

Heb jij al eens de producten van HappySoaps uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.