Happy Quarantine cursus van Rosanne

stoere boots

Begin November mocht ik starten met de Happy Quarantine cursus van Rosanne. Een cursus gericht op tips, tricks en handvaten om deze rare periode door te komen. Ik vertel je graag waarom ik deze cursus heb gevolgd, wat ik eraan heb gehad en of jij deze cursus ook zou moeten volgen!

De negatieve dingen slingeren langs onze oren, de onzekerheid neemt toe, er gebeuren onverwachte dingen en dan moeten we ook nog ergens tussendoor positief proberen te blijven. Maar wat nou als het ons even niet lukt, het emmertje nu echt over begint te lopen? Dan is er de cursus die Rosanne speciaal voor ons allemaal heeft gemaakt.

De Happy Quarantine curus

Deze onzekere en deels ook negatieve tijd waarin we momenteel leven maakt het niet makkelijker om positief te blijven. Lijkt het alsof je leven op pauze staat, heb je last van die winterdip of wil je gewoon graag bezig met een positieve mindset? Dan is de Happy Quarantine cursus van Rosanne echt iets voor jou. In deze cursus van 5 dagen leer je hoe je jou leven weer een positieve draai kan geven en geeft ze je tips en handvaten om dit ook direct toe te passen. De cursus begon op 9 november en kun je volledig op je eigen tempo volgen op Instagram.

Waarom deze cursus?
Rosanne maakt hele fijne Instagram stories waarin ze tips, tricks, maar ook opdrachten deelt waar je ook echt mee aan de slag kunt. Je kunt op elk moment van de dag beginnen. Rosanne is echt een kei in het heel laagdrempelig brengen van de dag opdrachten. Sommige tips liggen heel erg voor de hand maar zetten je wel gelijk aan het denken als iemand anders het tegen je zegt!

Je leert in deze 5 daagse cursus
– Grip krijgen op je gevoelens, gedrag en gedachtes
– Omgaan met stress en piekeren
– Hoe je zelf je gedachtes kunt beïnvloeden
– Wat jou energie kost en waar je energie van krijgt
– Hoe je kunt loslaten

Wat ik zelf heb geleerd van deze cursus!

Ik begon aan deze cursus omdat ik de afgelopen weken echt niet lekker in mijn vel zat. De negatieve gedachtes begonnen toe te nemen, mijn onzekerheid nam toe en ik was angstig voor veel dingen. Er is de afgelopen tijd natuurlijk ook heel veel gebeurt, maar ik had even een soort schop onder mijn kont nodig om hieruit te komen. Lieve Rosanne deed dit met haar cursus Happy Quarantine. Ik leerde dat ik zelf de baas kan zijn over mijn gedachtes en dat ik deze kan sturen om niet meer continu bezig te zijn met het ziek zijn en de angsten daaromheen. Deze cursus gaf mij handvaten om een ritme op te bouwen, om meer naar mezelf te luisteren, minder te luisteren naar wat anderen vinden en dat het nu tijd wordt om te doen wat IK wil en leuk vind. Na een lange blogstilte, ben ik zelfs weer gaan bloggen (want dit werkt voor mij echt nog steeds als uitlaatklep) en ben ik gaan werken met lijstjes om mijn gedachten te ordenen zodat ik niet hoef te piekeren. Langzaam maar zeker komt de positiviteit die ik had weer terug en begin ik mij fijner te vinden. In ieder geval heb ik nu genoeg handvaten om er de komende tijd mee bezig te zijn en daar ben ik Rosanne echt dankbaar voor!

Wil je meer weten over wat Rosanne voor jou kan betekenen en wil je ook een cursus volgen om een positievere mindset te krijgen? Neem dan eens een kijkje op de website van Rosanne voor de mogelijkheden.

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Happy Quarantine cursus van Rosanne

Comments are closed.