Happy new month – Mei

inspiration
Vinden jullie ook dat de tijd enorm snel gaat? Het is alweer mei, en dat betekend dat we met de 5e maand van dit jaar bezig zijn. Ik wil met jullie terugblikken op april, en natuurlijk vooruitblikken op wat mei ons gaat brengen. Want mei heeft iets leuks in petto voor mij, en voor jullie misschien ook wel!

April was een rare maand. Ik begon weer met werken, ik haalde mijn rijbewijs en reed de eerste 200 kilometers zelfstandig. Daarnaast eindigde april ook niet zo leuk. Er is of zijn meerdere mensen die op Facebook proberen onder mijn naam valse concertkaartjes te verkopen. Het maakt nepprofiels aan met mijn naam (of een gedeelte van mijn naam) en mijn foto’s. Nu heb ik alles afgeschermd staan, dus het is iemand geweest die ik als vriend heb gehad en mijn foto’s toen blijkbaar heeft opgeslagen. Hier kan ik echt heel boos over worden. Ik moet nu overwegen om naar de politie te gaan, zodat zij er hopelijk iets aan kunnen doen. Het is namelijk toch een vorm van identiteitsfraude. Maar nu even over naar leuk nieuws. Als ik dit typ is het zondag ochtend vroeg voordat ik naar het werk moet. Ik heb nieuw werk, en daar ben ik eigenlijk wel heel erg blij om. Even weer iets anders, en natuurlijk veel fijner dan thuis zitten. Het is voor nu nog maar 2/3 keer per week, maar straks in het hoofdseizoen kan ik meer werken.

Mijn doelen van April waren:
– Momenten van rust pakken
– Spaardoelen opzetten
– Blog foto’s verbeteren

Het opzetten van mijn nieuwe spaardoelen is helemaal gelukt, nu ik klaar ben met mijn rijbewijs en dat allemaal heb betaald, kan ik gaan sparen voor iets anders. Dat wordt een stedentrip. Heb er nu al heel erg veel zin in, ook al gaan we waarschijnlijk pas rond mijn verjaardag in september. Momenten van rust pakken ging eigenlijk ook erg goed. Ik ben op tijd gaan slapen als ik moest werken, en heb als ik niet hoefde te werken tussendoor ook momenten van rust gepakt. Hopelijk kan ik dat in Mei ook doorzetten. Mijn blog foto’s verbeteren gaat ook redelijk, al vind ik dat ik dat doel nog niet helemaal heb bereikt. Ik wil wat speelser worden met de achtergrond.
moederdag

De doelen voor Mei:
– No buy houden
– Bloggers ontmoeten
– Nieuw concept online zetten
– Vooruit werken qua planning

De no buy is vanaf nu ingegaan (gister) en ik ga me er echt aan houden. Ik mag alleen voor mijn werk nog eten halen, en verder is het geen uitgaven. Vandaag op maandag ga ik een aantal leuke bloggers ontmoeten, en dan zal ik natuurlijk wel geld uit geven maar dit had ik hiervoor al opzij gelegd. Daarnaast komt er vanaf vrijdag een nieuw concept online, en ik hoop dat jullie dat heel erg leuk gaan vinden. En ik wil vooruit gaan werken, omdat ik vanaf deze maand en volgende maand meer moet gaan werken.
Aankomende zaterdag vertel ik jullie alles over hoe april verliep voor mijn blog.

Hebben jullie wel eens een no-buy gehouden, zo ja wat zijn jou tips?! Zo nee, hoe spaar jij?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Happy new month – Mei

  1. Wat vervelend van dat gedoe op facebook 🙁 Gelukkig heb je het gezien en het kunnen rapporteren… Enne, ben benieuwd naar je nieuwe concept! Succes met de no-buy!

Comments are closed.