Personal

Juni – Happy new month

Lisse
Juni, de maand waarin ik het onwijs druk heb/krijg. De eerste 2 weken combineer ik 2 banen (inclusief een ploegen dienst) en ik zal daarom in Juni een aantal flinke aanpassingen moeten maken. Hoe ik dit aan ga pakken, en wat er zoal gaat veranderen, dat lees je in dit artikel. Ook vertel ik jullie graag welke doelen ik heb behaald van vorige maand, en welke doelen ik deze maand ga opzetten. Kijken jullie mee?

Juni

Als het aan mij lag, sloegen we deze maand gewoon over. Ik zie heel erg op tegen deze drukke maand. Deze week werk ik 3 dagen bij Avonturenpark Hellendoorn, en 2 dagen bij Heutink (magazijnwerk). Op zich gaan deze dagen nog wel, want het is allemaal in dagdienst. Maar volgende week heb ik 3 dagen Avonturenpark hellendoorn en 2 dagen Heutink, met 2 ploegendiensten bij Heutink. Dat betekend dat ik 3 dagen van 10 tot 17:30uur werk, en 2 dagen van 14 tot 22uur werk. Dat onwijs zwaar gaat worden voor mij. Daarna werk ik alleen bij Heutink in de vroege ploeg (6-14uur) en de late ploeg (14-22uur). Dat is op zich niet zo erg. Ik wist waar ik aan begon toen ik het 2e baantje ook aannam, maar toch is het even bikkelen de komende weken. Daarbij heb ik ook geen vakantie tot minsten september, dus dat is ook even slikken. Ik ga proberen in september een stedentrip te boeken (midweekje) zodat ik toch nog iets van vakantie heb gehad. Dus even nog een aantal weken doorbijten.

De doelen van vorige maand:
– No buy houden
– Bloggers ontmoeten
– Nieuw concept online zetten
– Vooruit werken qua planning

Nou laten we beginnen met de no buy. Dit is deels gelukt, en deels mislukt. 2 weken heb ik niets gekocht, maar daarna moest ik weer wat dingen hebben, en van het 1 kwam het ander. Dus dat ga ik proberen door te zetten naar deze maand, want die no buy heb ik echt nodig! Bloggers ontmoeten is wel gelukt, ik heb Demi en Marleen ontmoet, en Heleanne, 3 hele lieve meiden waar ik een hele leuke dag mee heb gehad. Het nieuwe concept staat ook online (Food Friday). En vooruitwerken is ook gelukt, alleen niet zover als ik had gehoopt. Dus elk weekend dat ik vrij heb, moet ik toch nog weer besteden aan het schrijven van artikelen.
wildlands

De doelen van Juni:
– Informatie verzamelen voor de vakantie/stedentrip + datum prikken
– Vooruit werken met mijn blog
– Momenten van rust pakken

En dat zijn de doelen die ik ga proberen uit te werken in deze maand. Ik heb expres niet zoveel doelen opgezet, want ik weet dat ik het heel erg druk krijg/heb deze maand. En ik wil mezelf niet voorbij gaan lopen. Vooral de combinatie met rust pakken gaat erg belangrijk worden deze maand.

Vraag: Hebben jullie nog iets leuks gepland deze maand?