Personal

Happy new month – April

happy new month
April is in alle opzichten een spannende maand voor mij! Wat er allemaal gaat gebeuren ga ik je in deze nieuwe happy new month vertellen. En we blikken nog even terug nog vorige maand.

Vorige maand vertel ik dat ik me moest gaan voorbereiden op het rijexamen, en nu is het dan eindelijk zo ver. Ik ben enorm zenuwachtig, en vind het heel erg spannend. April is de maand waarin ik af rijd, wanneer dat is laat ik nog even niet weten. Maar als ik geslaagd ben dan lezen jullie dat natuurlijk terug op social media en zal ik er een blogje over schrijven. Maar ik ben niet te positief, want ik wil niet teveel teleurgesteld raken als ik zak. Net zoals bij mijn theorie examen is mijn faalangst enorm aanwezig, en ondanks dat ik mijn theorie in 1x heb gehaald, zegt dat niks over het rij examen. Ik heb totaal nu 36 rijlessen gehad, en mijn rij instructeur is positief. Nu ik dit typt wordt ik gelijk weer een stuk zenuwachtiger. Laten we daarom maar snel verder gaan naar hoe het vorige maand ging.

De doelen van Maart:
– Vaker een persoonlijk artikel delen op liefscarolien.nl
– Iets meer verdiepen in Google Analytics.
– Uitvinden wat ik met mijn YouTube kanaal ga doen.

Het delen van persoonlijke artikelen is vaker gebeurd vorige maand, en dit wil ik door blijven zetten de komende maanden. Ik vind het persoonlijk erg fijn om te schrijven, en merk dat jullie dit ook meer lezen. Ik heb me meer in Google analytics verdiept, maar ondanks dat blijft het af en toe toch hocus pocus. En ook ben ik er achter wat ik met mijn YouTube kanaal ga doen, en hier zullen jullie binnenkort ook een filmpje van terug zien op mijn kanaal.
the power of make-up

Doelen voor April:
– Momenten van rust pakken (meer aan mezelf denken)
– Spaardoelen opzetten
– Blog foto’s verbeteren

Eigenlijk spreken deze doelen voor zich. Ik wil nieuwe spaardoelen opzetten, waarschijnlijk ook 1 voor de stedentrip die ik dit jaar wil maken. Ik moet af en toe iets meer rust pakken want ben onwijs moe weer de laatste tijd. En wil werken aan mijn foto’s.

Gaan jullie deze maand leuke of spannende dingen doen?

7 thoughts on “Happy new month – April”

    1. Ja April is super spannend voor mij. Zondag eerste werkdag gehad, en morgen misschien wel het aller spannendst! Vertel er hopelijk later mee over in een artikel 😉

Comments are closed.