Happy new month #15

happy new month
En zo is de eerste maand van het nieuwe jaar alweer voorbij. Wat gaat de tijd ontzettend snel. Het is dan ook vandaag weer tijd om te kijken naar de doelen van afgelopen maand, en nieuwe doelen op te stellen voor deze maand. Happy new month 15 alweer. Had ik al gezegd dat de tijd ontzettend snel gaat. De eerste maand is voorbij en vandaag is het alweer terug te blikken op Januari, en vooruit te blikken op februari. Januari was een erg goede maand voor mijn blog, en in het artikel die aanstaande zaterdag online komt vertel ik daar alles over aan jullie. Vandaag is het tijd om te kijken naar mijn persoonlijke doelen.

De doelen van Januari
– Lijst maken met concepten die ‘afgemaakt/geschreven’ kunnen worden.
– Minstens 1,5 liter water drinken per dag. En dit bij gaan houden.
– Elke dag een stuk lopen (uurtje) of workout oefeningen doen.

Het waren maar 3 doelen en de een wat lastiger dan de ander. Laten we beginnen met de eerste; een lijst met concepten. Die heb ik gemaakt, en nu is het een kwestie van afwerken. Dat is wat moelijker want het gaat om zo’n 40 concept ideeen die nog geschreven en afgemaakt moeten worden. Een behoorlijk lijst, waar ik welke dag iets van probeer af te ronden of aan te beginnen.

Dan mijn tweede doel en dat is het water drinken. Erg lastig vond ik het, maar het is me uiteindelijk wel gelukt om elke dag boven de liter water uit te komen. Ik merk dat als ik mijn 500ml beker vul ik makkelijker drink dan dat ik steeds voor een bekertje naar de keuken moet lopen. Ik drink niet alleen maar water, ik drink voornamelijk thee zonder suiker (groene thee).

En als laatste het derde doel, die zo goed als geslaagd is. Ik heb 2 dagen van Januari niets gedaan, maar voor de rest elke dag een stuk gelopen, gefietst of mijn workouts gedaan. Ondanks die 2 dagen vind ik het ontzettend knap van mezelf dat ik heb doorgezet, en wil ik dit natuurlijk in februari doorzetten. Alleen wordt het iets zwaarder, want ik ga de workouts van Kayla volgen, die ik vorig jaar ook heb gevolgd. Ik zie daar nu al wat tegen op, maar weet als ik doorzet ik hele mooie resultaten kan boeken.
carolien
Doelen voor Februari:
– Lijst met concepten halveren (en dus flink vooruit schrijven)
– Nail-art tutorial maken
– Een uitstapje plannen.

Ik wil mezelf geen grote doelen opleggen. daarom ook deze maand maar 3 doelen die eigenlijk makkelijk haalbaar zijn. Alles ik elke dag een extra artikel schrijf moet de lijst van concepten ook minstens gehalveerd zijn. Een nail art wilde ik al langer doen, maar steeds komt het er niet van. Eerder in december plaatste ik mijn eerste nail art op liefscarolien, en dat vond ik erg leuk om te doen. Verder wil ik ook een ‘uitstapje’ plannen. Even iets leuks doen. Wat het gaat worden dat weet ik nog niet, en dat moet ik ook nog even overleggen.

Hebben jullie ook doelen voor jezelf, en gaan jullie deze maand nog iets leuk doen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

18 thoughts on “Happy new month #15

  1. Fijn dat je je doelen voor de maand januari gehaald hebt. Elke dag een uurtje bewegen heb ik voor februari op de planning staan. Momenteel druk met school, dus dan schiet dat er al snel weer bij in. Succes met je doelen voor februari. Moet vast lukken, een uitstapje maken is nooit verkeerd 🙂

    1. Dankjewel! Ja erg prettig dat ze gehaald zijn, en op zich zijn de doelen voor deze maand ook niet heel erg moeilijk. Soms moet je er gewoon even wat tijd voor maken. Maar dat gaat vast goed komen! Jij ook succes met je doel!

    1. Ja erg fijn hé! Dat doel is al redelijk gelukt, van de 29 artikelen heb ik er al 17 af, en vanavond ga ik nog 3 artikelen proberen te schrijven. Met het artikel voor morgen ben ik al bezig, en eigenlijk is dat ook het enige wat ik niet vooruit kan schrijven (Molblog). Jij ook heel erg succes met de drukke tijd! Liefs

Comments are closed.