Lifestyle

Happy new month #14

We gaan nog even fijn verder met doelen. Dit keer geen ‘lange termijn doelen’, maar kleine maandelijkse doelen die ik elke maand als deed. Ook in 2016 ga ik verder met de serie ‘Happy new month’, waarin ik terug blik op de vorige maand, en mijn kleine doelen opstel voor de komende maand. Wat dat voor januari betekend lees je in dit artikel.
happy new month
Allereerst gaan we even terugblikken op de doelen van December. Want wat waren mijn doelen ook al weer, en heb ik daar iets aan gedaan?

Doelen voor December
– Goed leren voor de auto theorie
– Een manier vinden dat ik niet gestresst raak in nieuwe situaties. Bijvoorbeeld tijdens het auto rijden rustig blijven.
– Een leuke kerstweek organiseren en online zetten samen met de blogsquad.
– Een nobuy maand inplannen binnenkort.

Nou dat ik goed geleerd heb voor de auto theorie bleek wel, want ik was 22 december ook gelijk geslaagd. In 1x, wat ik zelf totaal niet verwachtte. Binnenkort (deze week) komt er een artikel met tips voor je theorie examen online. Deze tips hebben mij heel erg geholpen. Dus puntje 1 is geslaagd. Dan over het gestresst raken in nieuwe situaties. Ik merk dat het per keer anders is, soms dan voel ik me heel zeker en gaat ook eigenlijk alles goed, maar er zijn nog steeds momenten waarin ik minder zeker ben en dus wat onrustig wordt. Het is niet zo dat ik er heel erg last meer van heb (gelukkig), en ik kan deze momenten ook goed bespreken met mijn instructeur. Dus dit puntje is ook min of meer geslaagd. Dan is er in december een kerstweek online gekomen die ik samen met de blogsquad heb georganiseerd. Ik vond dit zelf heel leuk om te doen en er zullen in de toekomst zeker vaker dit soort weken volgen. Daarnaast heb ik besloten om deze maand (januari) een nobuy maand te houden. Jullie zullen daar weinig van mee krijgen, behalve dan geen shoplogs, maar die kwamen toch al weinig online. Het enige wat ik van mezelf mag kopen is lenzen (als deze in de aanbieding komen) want die heb ik gewoon echt nodig. Voor de rest heb ik alles, en ik heb een redelijke back-up met producten liggen die eerst gebruikt moeten gaan worden. Dus ik hoop de maand januari zonder problemen door te komen.
Dit betekend dus dat ik alle doelen van vorige maand heb gehaald.
81dd7-poster-quote-be-happy-be-bright-be-you

Doelen voor Januari
– Lijst maken met concepten die ‘afgemaakt/geschreven’ kunnen worden.
– Minstens 1,5 liter water drinken per dag. En dit bij gaan houden.
– Elke dag een stuk lopen (uurtje) of workout oefeningen doen.

Bij deze doelen houd ik het deze maand. Vooral het water drinken gaat een uitdaging worden, want vaak drink ik veels te weinig. De afgelopen dagen heb ik al workouts gedaan en dit hoop ik af te wisselen met een uurtje wandelen. De lijst met concepten stel ik al een tijdje uit, maar dit moet echt gedaan worden.

Verder staat januari ook voor het opnieuw ontdekken wat ik wil. Zoals ik al eerder aangaf in andere artikelen weet ik niet precies wat ik met mijn YouTube kanaal wil doen. En daarnaast twijfel ik ook heel erg over mijn blog. Stoppen is absoluut geen optie, want daarvoor vind ik het veel te leuk. Maar er moeten toch wat dingen veranderd worden. Maar dat is meer een lange termijn doel.

4 thoughts on “Happy new month #14”

    1. Dankje, ja een soort van veel voorkomend probleem. Gelukkig lukt het me tot nu toe. Nu alleen zorgen dat ik het bijhoud en ook echt elke dag haal. xx

    1. Dankje! Moet vast goed komen, hopen dat er geen leuke aanbiedingen enzo komen 🙂 Achja is uiteindelijk voor een goed doel! (stedentrip etc)

Comments are closed.