Happy Earth | Pure deo balm bergamot

happy earth

Een tijdje geleden maakte ik kennis met het merk Happy Earth. In deze review lees je alles over de Happy Earth Pure deo balm bergamot maar ook over het merk natuurlijk! Wil jij ook een deodorant die 100% natuurlijk en effectief is? Overweeg dan zeker deze Happy Earth Pure deo balm bergamot.

Nederland is een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker. HAPPY EARTH is hier om een glimlach op ons gezicht te toveren en de aarde een betere plaats te maken. De HAPPY EARTH producten bieden de allerbeste verzorging voor onze huid én voor de planeet, met ingrediënten waar onze huid blij van wordt.

Natuurlijke verzorging van Happy Earth!

Het uitgebreide assortiment – uiteenlopend van deodoranten en handzeep tot heerlijk geurende douchegels – zijn 100% natuurlijk, 100% effectief en vrij van chemicaliën of andere nasties. HAPPY EARTH is dan ook trotse drager van de keurmerken NATRUE en Vegan Society. Aan alles is gedacht: de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, zijn plasticvrij of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. De ingrediënten en verpakkingen worden dichtbij huis verkregen en er wordt CO2-neutraal geproduceerd. Kortom: een dosis vrolijkheid, optimisme en ultieme verzorging die ons en onze planeet ultiem happy stemmen!

• 100% natuurlijke ingrediënten – NATRUE gecertificeerd
• 100% effectief
• Zonder chemicaliën of andere nasties
• Maar wel met: ingrediënten waar wij en onze planeet blij van worden
• Vegan – Vegan Society gecertificeerd
• Niet getest op dieren
• CO2-neutraal geproduceerd
• Verpakkingen van 100% gerecycled plastic, plasticvrij of volledig biologisch afbreekbaar
happy earth

Happy Earth Pure deo balm bergamot

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder een balm heb gehad als deodorant. Het is zeker even wennen als je normaal een spray of roller gebruikt! Wat heel tof is aan deze deo balm is dat hij volledig plastic vrij is door het blikje. De geur van bergamot is lastig te beschrijven maar is erg fris en doet je ergens ook denken aan limoen of citroen. Er zit shea butter in en essentiele olien die ervoor zorgen dat je de balm makkelijk kunt aanbrengen en uitsmeren. Het is echt even wennen maar ik vond het wel prettig in gebruik. Maar of ik ook echt weer opnieuw een balm ga kopen, dat durf ik niet te zeggen. Een spray of roller is toch wel een stukje makkelijker!

HAPPY EARTH maakt zoveel mogelijk mensen blij en is daarom verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse webshops en kost €6,99.

Happy Earth deodorant


De HAPPY EARTH deodoranten zijn 100% natuurlijk, bieden 100% effectieve bescherming tegen lichaamsgeur voor wel 24 uur lang en bevatten geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan of minerale oliën. De deo is uiteraard dierproefvrij en laat geen gele of witte vlekken achter in de kleding. De deodorant werkt op basis van potassium alum, een natuurlijk mineraalzout. Dit laat een microscopisch dun laagje minerale zouten op de huid achter; deze zouten voorkomen het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën, zonder de poriën te blokkeren of vernauwen. Het resultaat? De hele dag een heerlijk, fris en happy gevoel!

HAPPY EARTH deodorant is verkrijgbaar als spray, roll-on, 300 ml spray navulverpakking, balm in een blikje en stick. Deze laatste zit in een unieke kurken verpakking. Kurk is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product. De schors kan volledig worden gebruikt; het lichtgewicht materiaal is biologisch afbreekbaar én kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen. Prijzen variëren tussen € 6,99 – € 8,49. De 300 ml spray refills kosten € 16,99 – € 19,99.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.