Happy Earth | Natuurlijke verzorging met een glimlach!

happy earth

Nederland is een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker. HAPPY EARTH is hier om een glimlach op ons gezicht te toveren en de aarde een betere plaats te maken. De HAPPY EARTH producten bieden de allerbeste verzorging voor onze huid én voor de planeet, met ingrediënten waar onze huid blij van wordt.

Het uitgebreide assortiment – uiteenlopend van deodoranten en handzeep tot heerlijk geurende douchegels – zijn 100% natuurlijk, 100% effectief en vrij van chemicaliën of andere nasties. HAPPY EARTH is dan ook trotse drager van de keurmerken NATRUE en Vegan Society. Aan alles is gedacht: de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, zijn plasticvrij of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. De ingrediënten en verpakkingen worden dichtbij huis verkregen en er wordt CO2-neutraal geproduceerd. Kortom: een dosis vrolijkheid, optimisme en ultieme verzorging die ons en onze planeet ultiem happy stemmen!

Natuurlijke verzorging van Happy Earth!

• 100% natuurlijke ingrediënten – NATRUE gecertificeerd
• 100% effectief
• Zonder chemicaliën of andere nasties
• Maar wel met: ingrediënten waar wij en onze planeet blij van worden
• Vegan – Vegan Society gecertificeerd
• Niet getest op dieren
• CO2-neutraal geproduceerd
• Verpakkingen van 100% gerecycled plastic, plasticvrij of volledig biologisch afbreekbaar
happy earth

HAPPY EARTH DEODORANTEN

Met onze deodoranten slaan we een duurzame weg in. En een betere start van de dag kun je je niet wensen! De HAPPY EARTH deodoranten zijn 100% natuurlijk, bieden 100% effectieve bescherming tegen lichaamsgeur voor wel 24 uur lang en bevatten geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan of minerale oliën. De deo is uiteraard dierproefvrij en laat geen gele of witte vlekken achter in de kleding. De deodorant werkt op basis van potassium alum, een natuurlijk mineraalzout. Dit laat een microscopisch dun laagje minerale zouten op de huid achter; deze zouten voorkomen het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën, zonder de poriën te blokkeren of vernauwen. Het resultaat? De hele dag een heerlijk, fris en happy gevoel!

HAPPY EARTH deodorant is verkrijgbaar als spray, roll-on, 300 ml spray navulverpakking, balm in een blikje en stick. Deze laatste zit in een unieke kurken verpakking. Kurk is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product. De schors kan volledig worden gebruikt; het lichtgewicht materiaal is biologisch afbreekbaar én kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen. Consumentenadviesprijs: € 6,99 – € 8,49. De 300 ml spray refills kosten € 16,99 – € 19,99.

HAPPY EARTH PURE SHOWER GEL


Zingen onder de douche is gegarandeerd! De HAPPY EARTH Pure Shower Gels zorgen voor een instant good mood met hun verrukkelijke geuren van botanische extracten en essentiële oliën. De huid wordt zijdezacht gereinigd en verzorgd en je hoeft je geen zorgen te maken over vervelende toevoegingen als SLS/SLES, parabenen of kleurstoffen. De fles, gemaakt van 100% gerecycled plastic, is bovendien een vrolijke noot in de badkamer.
HAPPY EARTH Pure Shower Gel is verkrijgbaar in rustgevend Lavender Ylang, verkwikkend Cedar Lime, fris Cucumber Matcha en fris-krachtig Men Protect.
Consumentenadviesprijs: € 6,99

HAPPY EARTH PURE HAND SOAP

Onze handen stuk wassen? Ja, maar dan wel graag met de nodige verzorging én een goed gevoel! HAPPY EARTH 100% natuurlijke handzeep combineert verrukkelijke geuren met effectiviteit. De antibacteriële, biologisch afbreekbare en plantaardige formule met botanische extracten en essentiële oliën is ideaal voor veelvuldig gebruik gedurende de dag, waarbij de huid niet alleen ontsmet maar ook ultiem verzorgd wordt.
HAPPY EARTH Pure Hand Soap is er in de varianten Lavender Ylang, Cucumber Matcha, Cedar Lime en in Unscented hypoallergeen.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

HAPPY EARTH maakt zoveel mogelijk mensen blij en is daarom verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse webshops. Het volledige assortiment is verkrijgbaar op www.happyearthcare.com.

Van een aantal producten zullen binnenkort reviews online verschijnen op de blog.
De producten waar een review van komt zijn:
Pure shower gel cedar lime
Pure hand soap lavender ylang
Pure deo roll on cucumber matcha
– Pure deo roll on men protect
– Pure deo spray unscented hypoallergenic
– Pure deo spray lavender ylang
Pure deo balm bergamot

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Happy Earth | Natuurlijke verzorging met een glimlach!

Comments are closed.