happy birthday
Personal

Happy birthday to me! + winactie

Het is vandaag 29 september en dat betekend dat ik 25 kaarsjes mag uitblazen. Ik ben dus echt totaal geen verjaardag vierder en sla het liever ongezien over, maar dat kan helaas niet. Toch ben ik dankbaar voor het afgelopen jaar en hoop ik dat ook het nieuwe ‘levensjaar’ een positieve draai mag krijgen. Om mijn vaste lezers en mijn nieuwe lezers die ik de afgelopen week heb mogen verwelkomen een kleinigheidje te kunnen geven houd ik vandaag een winactie!
Ik ben vandaag 25 jaar geworden en dat ik toch best wel een leeftijd. Als kind fantaseerde ik hoe ik een eigen huisje had, auto, gezin etc. Nou van alleen een auto is momenteel spraken maar alle andere toekomstdromen zijn nog niet uitgekomen. Wie weet ooit! Desalniettemin ga ik mijn verjaardag vandaag klein vieren met mijn ouders en broertje en misschien nog familie (maar dat weet ik nog niet). Of ik vandaag plannen heb? Nee, enkel het eten van mijn lievelingseten vanavond maar verder laat ik alles op mij af komen. Misschien dat ik nog weg ga maar dat wordt allemaal last minute besloten. Zoals ik al zei, ik ben geen persoon die al weken van tevoren haar verjaardag plant en die dag helemaal vol zit met alles.

Happy birthday! Wie jarig is trakteert

happy birthday
In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik dan zou gaan weggeven maar ik wil 2 personen blij maken met een bullet journal en een kortingscode voor een product naar keuze in mijn webshop!

Wat moet je hiervoor doen om kans te maken?
Heel simpel, laat een reactie achter onder dit bericht en laat weten dat je mee doet!
Daarbij deel je dit artikel op één of meerdere van je social media kanalen en tag je mij daarin (op twitter, instagram etc).

De winactie sluit morgen 30 september om 20.00uur waarna ik de 2 winnaars een mail stuur (vergeet dus niet om een geldig emailadres te gebruiken!).

Heel veel succes allemaal!
Wat zou jij uitkiezen op de webshop als jij de kortingscode wint?

17 thoughts on “Happy birthday to me! + winactie”

 1. Happy Birthday!.. and may today (and every day) and your presents be filled with love and happiness!.. 🙂

 2. Gefeliciteerd! En eeeh ik doe graag mee! Die gehaakte mandjes zijn zooooo leuk!

 3. Happy birthday to youuuu!
  maar goed dat je me niet hoort zingen hahah
  ik heb nu een bujo in een wit tekenblok gemaakt
  zou heel graag eens een echt bujo willen gebruiken lijkt me tof
  ik ga even op je pagina kijken voor inspiratie 🙂

  fijne dag!

Comments are closed.