Happy birthday to me!

legergroene tuniek

Vandaag ben ik jarig en mag ik 26 kaarsjes uitblazen. Dit jaar even geen verjaardag thuis want ik ben namelijk heerlijk op vakantie en dat maakt het net even wat leuker. Maar ik ga dit artikel niet al te uitgebreid besteden aan het feit dat ik jarig ben, maar aan een cadeautje voor jou! Wie jarig is trakteert zeggen ze hé.

Wie mijn blog al langer volgt weet dat ik niet echt een grote fan ben van verjaardagen, of eigenlijk mijn eigen verjaardag. Ik vind het ongemakkelijk, stom en eerlijk gezegd laat ik die dag liever voorbij gaan zonder er aandacht aan te besteden. Misschien daarom ook dat we dit jaar op vakantie zijn zodat het hopelijk een gewone leuke dag wordt.

Happy Birthday!

happy birthday
Speciaal voor vandaag heb ik een verzenddoos ingepakt vol met leuke cadeautjes. In de box vind je allerlei producten die voor ontspanning gaan zorgen. Omdat ik wil dat het echt een verrassing blijft (zoals dat normaal gesproken is met een cadeautje!) ga ik niet exact vertellen wat er in zit. Wel kun je 11 cadeautjes verwachten in het pakket.

Wat moet je doen om kans te maken op dit cadeau?
– Laat een reactie achter onder deze blog met een geldig emailadres
– Geef antwoord op de volgende vragen:
* Wat denk jij dat er in dit pakket zit?
* Wat doe jij op je verjaardag (of wat raad je aan om te doen)?

Wat je kunt doen om nog meer kans te maken?
+1 Deel het artikel op instagram (en tag mij @liefscarolien)
+1 Deel het artikel op facebook
+1 Voor het origineelste idee!

Wat ik vandaag op de planning heb?


Heerlijk eerlijk gezegd heb ik voor vandaag eigenlijk niets gepland. Het is zondag en het enige wat ik wel weet is dat ik vandaag een stukje taart ga eten. Misschien een wandeling in het bos maken en vanavond lekker eten met mijn ouders. Wie weet wat er op de planning staat vandaag, ik heb geen idee en laat het ook lekker allemaal op mij afkomen. Voor nu laat ik dit een dood gewone zondag zijn waarop ik mij net even wat meer verwen als andere zondagen.

Fijne dag allemaal!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

16 thoughts on “Happy birthday to me!

 1. Happy birthday vanuit Mexico! Ik denk dat er oa een bodylotion en douche gel. Wij gaan meestal ook met de verjaardag weg.

 2. Happy birthday to you
  Ik doe heel graag mee mee met deze leuke winactie want ik heb geen fijne tijd….
  Hier mijn reactie.
  Volgens mij zitten er beautyproducten in het te winnen pakket maar ook make-up.
  Ik like, share, save etc…

  Een mooie dag ‍♀️

 3. Van harte gefeliciteerd. Wens je een hele fijne dag.
  Ik denk dat er in het pakket slingers zitten en een ballon. Een wenskaart. Makeup. Een leesboek. Misschien een bakmix om zelf taart te maken.
  Wij vieren onze verjaardagen kleiner sinds we kinderen hebben. Hun verjaardagen worden groter gevierd. Wel een taartje bakken. Slingers ophangen en bezoek van (schoon)moeders.

  Ik heb je blogartikel onder de aandacht gebracht op twitter. Hele fijne dag

 4. Gefeliciteerd! Hopelijk heb je ook nog mooi weer, want hier stopt het niet met regenen…
  Ik denk dat er deels producten van de advetskalander inzitten en nog wat andere leuke dingen.
  Ik vier mijn verjaardag vaak samen met mijn moeder omdat zij de dag na mij jarig is. Extra leuk en feest altijd. Tegenwoordig, vraag ik zelf op de dag van vrij als dat nodig is en ga ik met iemand iets leuks doen, taartje eten of lunchen in de stad om het ook echt op de dag zelf te vieren

  Geniet van jouw dag, samen met je ouders!

 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Het antwoord op de vragen:
  – In het pakket zal iets creatiefs zitten: want jij bent behoorlijk creatief. Verder denk ik dat er beautyproducten in zitten, waaronder iets van Balea, één van jouw favoriete merken.
  – Op mijn verjaardag ben ik het liefst met de mensen die heel dichtbij mij staan. Gewoon gezellig een taartje eten of iets leuks doen (een mooie wandeling maken bijvoorbeeld)

 6. Te laat maar alsnog gefeliciteerd.
  Ik denk dat er een lekkere showergel in zit.
  Op mijn verjaardag geniet ik er van om uitgebreid te dineren.

Comments are closed.