Hands of my chocolate – 2 nieuwe smaken!

Hands of my chocolate

Afgelopen week kreeg ik een wel heel erg lekker pakketje binnen. Namelijk de 2 nieuwe smaken van Hands of my chocolate. Deze zijn vanaf nu in de supermarkt te koop en ik ben fan! Bijna iedere vrouw kun je wel wakker maken voor chocolade, en daar ben ik er echt één van. Maar welke van deze 2 smaken is nou echt het lekkerst?

Ik had nog niet eerder kennis gemaakt met het merk, maar ik ben enorm enthousiast. De verpakking is vrolijk en nodigd echt uit om te kopen. Ook staat er duidelijk op vermeld om welke smaak het gaat. Maar hoe zijn de smaken? Zou ik zelf kopen en jullie aanraden?

Deze hands of my chocolate bestaan uit allemaal kleine rondjes chocolade die aan elkaar vast zitten. Elk rondje in precies genoeg voor 1 hapje, en dus perfect als tussendoortje. Of als je echt niet van chocolade af kan blijven, kun je natuurlijk altijd de hele reep in 1keer opeten. Want wij vrouwen hebben daar zo af en toe gewoon behoefte aan!

Hands of my chocolate – Chocolate chip cookie dough

Hands of my chocolate

Hands of my chocolate
Deze reep met voor de helft chocolade, en voor de helft koekjes deeg is echt mijn favoriet! Wat is dit lekker zeg, niet te zoet, de stukjes erin geven een lekkere bite. De melk chocolade en toch wel iets vanille achtige smaak zijn zeer prettig. Bij 1 stukje moet ik me echt inhouden om niet gelijk nog een stukje te nemen. Voor deze reep wil ik zeker wel wakker gemaakt worden, echt heel erg lekker!

Hands of my chocolate – Hazelnut sea salt & cacao nibs

Hands of my chocolate
Hands of my chocolate
Deze reep is echt pure chocolade. Je moet er echt van houden (zelf houd ik daar dan helaas niet van). Gelukkig vind mijn moeder die wel van pure chocolade houd, hem wel heel erg lekker. In elk stukje zitten kleine stukjes hazelnoot verwerkt, en ook de zeezout proef je subtiel terug in elke hap. Deze reep 70% pure chocolade, en dat is toch behoorlijk puur.

Deze en andere smaken van Hands of my chocolate zijn te koop bij de grotere Albert Heijn supermarkten of online via de website van hands of my chocolate. Ze kosten €1,99 per stuk.

* De producten in dit artikel heb ik gekregen van een merk en/of bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Hands of my chocolate – 2 nieuwe smaken!

  1. Oh ik ben dol op chocolade. Vooral de pure hazelnoot spreekt mij erg aan. Ik ben namelijk vooral gek op pure chocolade. Het kan mij niet puur genoeg zijn. 😉

Comments are closed.