Handige en leuke gadgets om cadeau te geven!

Handige en leuke gadgets om cadeau

Een cadeau voor iemand kopen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik nam de proef op de som en kocht zelf een aantal handige en leuke gadgets om cadeau te geven. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen. Mijn tips deel ik graag met jou wanf vanaf nu hoef je geen moeite meer te doen om een cadeau te verzinnen voor iemand!

Je kent het vast wel, webshops waar je hele leuke, grappige maar ook handige gadgets kunt kopen. Van Coolgift mocht ik een aantal items uitzoeken en deed ik een heleboel inspiratie op voor originele en leuke cadeaus! Ook scoorde ik gelijk het perfecte cadeau voor mijn moeder. Maar hoe kies je nou een cadeau voor iemand uit en welke cadeaus heb ik zelf aangeschaft?

Een leuk en handig cadeau

Ik neem aan dat als je een cadeau voor iemand koopt, je diegene ook kent. Het kopen van een leuk en handig cadeau wordt dan namelijk alleen maar makkelijker. Je kunt een cadeau zo duur maken als je zelf wilt, dat is helemaal aan jou!

Cadeau tips voor vrouwen?
Wat dacht je van een letterbord, een mand met thee en leuke theemokken. Of wat dacht je van een cadeau kaart voor een kledingwinkel. Ook leuk is bijvoorbeeld prosecco pong of een koelkast kluis voor je lekkerste snacks die je niet wilt delen.

Cadeau tips voor mannen?
Geniaal voor bierdrinkers is de can crusher die blikjes verplet. Lichtgevende T-shirts, een bierpakket of een kaasplank. Drankspelletjes, bureau voeten hangmat of wat dacht je van een groot BBQ pakket?
Handige en leuke gadgets om cadeau

Cadeautjes die ik zelf heb aangeschaft + kleine review


Ik ging op zoek naar leuke en handige gadgets die je prima cadeau kunt geven aan iemand. Voor mijn moeder koos ik een suikerspinmachine want die wilde ze al heel lang hebben. De reactie op haar gezicht toen ik deze aan haar gaf is onbetaalbaar. Bij de Action kun je gekleurde suiker kopen voor de suikerspinmachine en dit samen is echt een heel leuk cadeau. Ook leuk voor zoetekauwen!
Het apparaat is binnen enkele mimuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik, laat hem de keer zo’n 5 minuten warm worden en zet hem dan uit en doe er een afgestreken lepel suiker in. Na een ruime minuut zie je de draden ontstaan en kun je met de sate stokjes in draaiende bewegingen een suikerspin gaan draaien. Na zo’n 2 of 3 minuten kun je gaan genieten van een suikerspin! Schoonmaken is erg makkelijk en met water een klein beetje zeep en een zacht sponsje krijg je het makkelijk schoon.
waffle bowl maker
Als tweede cadeautje koos ik voor een waffle bowl maker. Dit apparaat maakt wafelbakjes die je heel leuk kunt decoreren met een bolletje ijs of verschillende soorten fruit. Ik als wafelliefhebber word hier zo onwijs blij van! Ik kon dan ook niet anders dan gelijk dit gave apparaat uit te proberen. In het boekje wat er bij zit staan verschillende recepten voor wafels. Ik ging voor een hele simpele en ontdekte gelijk een heel handige lijn in het apparaat tot waar je het beslag moet gieten. Na een kleine 2 minuten is er een bakje klaar en kun je gelijk door met een nieuw bakje maken. Zelf heb ik een aantal wafel bakjes met ijs uitgeprobeerd (vanwege het warme weer) en dit was echt heerlijk. De wafel bakjes blijven goed stevig en worden niet zompig.
Ergonomische laptop tafel
En als laatste cadeautje leek het mij leuk om iemand die veel op de laptop zit of net als mij bijvoorbeeld blogger is een handige Ergonomische laptop tafel. Deze is echt onwijs handig. Als ik in de vouwwagen zit tijdens de vakantie heb ik mijn laptop altijd op mijn benen liggen. Niet echt ideaal en met deze laptop tafel kan ik heel makkelijk op bed zitten zonder dat mijn benen zeer gaan doen of dat de laptop extreem warm wordt. Win-win situatie want ik heb zowel een betere houding als een veel fijnere plek om te werken.

Wat zou jij als cadeautje willen hebben?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Handige en leuke gadgets om cadeau te geven!

Comments are closed.