Halloween makeup looks – voorbeelden

Halloween makeup looks

Voor het eerst op mijn blog; Halloween makeup looks. Ik ga geen complete looks maken, met kleding en haar etc. Daar heb ik helaas niet genoeg spulletjes voor. Wel heb ik qua makeup al een aantal leuke producten waarmee ik leuke looks kan maken. Daarom hierbij een aantal voorbeelden die ik maakte voor Halloween.

Deze looks zijn allemaal niet moeilijk om te maken. Ben zelf ook zeker geen kei hier in, en met de tijd leer ik ook steeds nieuwe dingen. Toch heb ik een aantal Halloween makeup looks gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Ik gebruikte geen feestkleding, maar dit hoort er natuurlijk wel bij! Er is zelfs 1 look die mijn broertje maakte bij mij, die deel ik als laatste. Wat ik heb geprobeerd is om eerst met gewone makeup wat looks te maken, maar dat was toch wel lastig om er af te krijgen. Daarom gebruikte ik voor de andere looks gezichtsverf die bij een pakket zat van de Action. In mijn andere Halloween artikel laat ik hier mee van zien.

Halloween makeup looks

Halloween makeup looks
Look 1: De Clown
Ik begin gewoon met de eerste die ik maakte. Deze look die deels een enge clown moet voorstellen, vind ik zelf wel aardig gelukt. Je kunt natuurlijk ook een Halloween masker gebruiken, maar zelf maken is toch wel leuker! Met daglicht ziet het er natuurlijk minder eng uit, maar zeker in het donker kan het best een enge look zijn! Ik gebruikte voor deze look het palette van Primark die ik een aantal jaren geleden kocht. De donkere kleuren zijn ideaal om een enge look te maken. De gouden druppels op mijn wangen, en mijn zwarte lippen maakte ik van producten uit de styletone boxen. Ook de rode ‘bloed’ strepen maakte ik daarvan, en vaagde ik wat uit met rode lipstick.

Halloween makeup looks
Look 2: De vogelverschrikker
Deze look maakte ik ook met het palette van Primark. Ik probeerde hem niet eng te maken, maar juist een beetje apart. Door de mond maar ook door de groene kleur op de wangen en neus. Nog een leuke Halloween kostuum erbij, en je bent een prachtige vogelverschrikker!

Halloween makeup looks Halloween makeup looks
Look 3: Wicked
Met deze look probeerde ik 2 gezichten te maken. De lieve kant, namelijk Glinda, en de donkere kant, namelijk Elphaba. Voor wie mij al langer volgt weet dat ik 3 keer naar de musical Wicked ben geweest, en ik echt mega fan ben.

Halloween makeup looks
Look 4: Het skelet
Deze look maakte mijn broertje. Het was de bedoeling om het hele gezicht te doen, maar je kent het misschien wel met jongere broertjes, die hebben geen zin. Desondanks vind ik de look wel erg geslaagd. Deze look zal ik het donker erg gaaf zijn!

Halloween makeup looks
Look 5: Zombie vs skelet
Omdat hij ook nog iets met bloed wilde doen, maakte hij een zombie look aan de andere kant van het gezicht. Met nepbloed maakte hij eerst een lijn in het midden, die (al zeg ik het zelf) best realistisch eruit ziet. Mijn huid maakte hij groen achtig en ook maakte hij nog een 3 tal wonden. Op de foto zijn de wonden nog nat, maar het werd helaas al donker toen deze ‘droog’ waren. Hier heb ik dus geen goede foto’s van kunnen maken.

Er komt nog een Halloween artikel waarbij ik wonden ga maken, en dit met jullie deel. Ik ga proberen om verschillende soorten te laten zien, zowel op het gezicht als op armen/handen. Houd dus zeker mijn blog in de gaten als je dit leuk vind.

Welke look vind jij het engste?

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Halloween makeup looks – voorbeelden

  1. Leuk, die verschillende looks! Mijn vriend staat elk jaar rond de zomer in een spooktent op de kinder vakantieweek hier in de omgeving. Ik ga dan ook altijd een dagje helpen en schmink dan deelnemers én mezelf. Zo leuk om te doen! Ik heb nu zelf ook maar wat dingen in huis gehaald om een beetje te rommelen 🙂

Comments are closed.