Personal

Hallo Oktober!

Hallo oktober! Nieuwe maand, nieuwe kansen en weer een nieuw begin. Oktober wordt een leuke maar ook emotionele maand. Wat deze maand mij gaat bieden, en wat mij te wachten staat, lees je onder andere in dit artikel. Daarbij kun je nog steeds mee doen met de winactie!

Allereerst een korte terugblik op de maand september. Ik was jarig afgelopen maand en mocht 23 kaarsjes uitblazen. Ik heb een leuke verjaardag gehad, en heb het gevierd met leuke en lieve mensen. Maar dat was niet het enige in september. Ik ging namelijk ook voor het eerst vliegen en een stedentrip maken. Het vliegen was echt heel leuk! En de stedentrip was zeet voor herhaling vatbaar. Ik ging met mijn moeder, wat erg gezellig was, en ook zij is helemaal om. We gaan zeker nog een keer vliegen en een stedentrip maken. Verder heb ik heerlijk gewerkt in september. Laten we maar even kijken naar de doelen die ik mezelf stelde vorige maand.

Doelen van september waren:

– Genieten
– No buy challenge na de stedentrip
Ik moet zeggen dat het genieten zeer goed gelukt is. September was een hele leuke maand, en ik heb van elk moment genoten. De no-buy is deels gelukt. Of eigenlijk gewoon niet. Ik was jarig, en daar moest ik de nodige dingen voor halen, en ik heb dus gewoon geld uitgegeven. Daarbij gingen we afgelopen weekend ook nog eens naar de Primark, en tja daar kom ik nooit zonder lege handen naar buiten. Maar ik heb niet gekocht wat ik niet nodig had. Dus dat is dan weer wel heel goed van mezelf, haha. Ik ben gewoon niet zo goed in het verplichten van niets kopen. Normaal koop ik ook niet zo vaak iets, en spaar ik vaker, en ik denk dat ik hier ook lekker mee door moet gaan. Ik werk, dus ik mag mezelf ook af en toe trakteren op iets kleins.
visitekaartjes

Doelen voor Oktober:

– Werken aan mijn blog (achter de schermen)
– Visitekaartjes uitdelen
– Nieuwe artikelen schrijven + vooruitwerken

Oktober wordt een stuk rustiger dan september. In de eerste 2 weken hoef ik maar 2 keer te werken (alleen in het weekend) en ik heb dus redelijk wat tijd om met mijn blog bezig te gaan. Ik wil achter de schermen werken aan de oude artikelen. Die hebben een update nodig, qua foto’s etc. Dat wil ik in oktober gaan doen, of althans een begin mee maken, want het zijn inmiddels 782 artikelen die bijgewerkt moeten worden. Daarnaast wil ik ook gebruik maken van mijn visitekaartjes. Inmiddels heb ik er al wat uitgedeeld aan familie en vrienden. Voortaan krijg je ook bij winacties een kaartje van mij mee. Het laatste doel is mijn nieuwe ideeen uitwerken en hier aan gaan beginnen. Ik kondigde het al aan voor november, en het is deze maand de tijd om ze verder uit te werken en hier iets leuks van te maken. Daarnaast wil ik ook vooruit gaan schrijven, want de laatste 2 weken van oktober worden wel erg druk (10 van de 14 dagen werken).

Vraag: Wat gaan jullie in Oktober allemaal doen? En werk jij je oude artikelen wel eens bij?

4 thoughts on “Hallo Oktober!”

  1. Wat fijn dat je zo hebt genoten van de afgelopen maand. Je vakantie verslagen zagen er super leuk uit.
    Ik heb deze maand gelukkig niet zoveel behalve werken en hoop dat ik heerlijk vooruit kan werken voor dit jaar, De planning heb ik bijna rond dus druk met artikelen schrijven. want er komen weer drukke maanden aan natuurlijk.

    1. Aah wat fijn meid! Ik probeer ook vooruit te gaan werken. Al valt dat soms niet mee, want als ik even afgeleid ben dan is mijn inspiratie kwijt.

    1. Dankjewel! Gaat denk ik wel goed komen, ben al aardig op weg. De oude artikelen bewaar ik voor het laatst want dat is echt het meeste werk, haha.

Comments are closed.