Hallo November!

Nieuwe maand, en alweer de ene laatste dit jaar. Jongens, wat gaat de tijd toch ongelofelijk hard! Het is alweer 7 dagen november, dus tijd om eens even terug te blikken op vorige maand, en vooral vooruit te blikken op deze mooie maand November. In Hallo november vertel ik daar graag meer over. Lees je gezellig mee?

November, jongens echt, volgende maand zitten we alweer in de laatste maand van 2016! De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. En nu de tijd aanbreekt waarin het vaarwater even wat minder snel gaat, wil ik jullie graag even bij praten! Jullie hebben al iets kunnen lezen in de Time for tea serie die sinds vorige week weer online kwam. Laten we maar eerst even gaan terugblikken.

Hallo Oktober – terugblik

Oktober was een emotionele maand. Een maand waarin ik afscheid nam van mijn werk, en mijn lieve collega’s. Waarin ik zelf nog een dagje ging griezelen in het Avonturenpark (tot 2 maal zelfs). Waarin het solliciteren weer begon, en ik iets meer tijd had voor mijn blog. Oktober was goed voor mijn blog want ik groeide erg mooi. En ik ga deze stijgende lijn proberen voort te zetten in November. De doelen vorige maand waren :
– Werken aan mijn blog (achter de schermen)
– Visitekaartjes uitdelen
– Nieuwe artikelen schrijven + vooruitwerken
Werken aan mijn blog achter de schermen is zeker gelukt. Ik heb van een heel aantal artikelen de foto’s verkleint wat erg veel ruimte scheelt op mijn schijf. Daarbij heb ik ook al een aantal visitekaartjes uitgedeeld, en heb ik nieuwe artikelen bedacht en heb ik in oktober vooruitgewerkt. Helaas bleef het voor de artikelen van oktober, en stond erg geen enkel artikel gepland voor november.
 photo _DSC8000_zpspub2ytxo.jpg

Hallo November

November wordt eigenlijk een hele rustige maand. De eerste dagen was ik ziek, of nou ja mijn oog was ontstoken en daardoor kon ik geen lens in. Verder wordt november vooral solliciteren, en bezig zijn met mijn blog. Mijn doelen deze maand houd ik eigenlijk vrij simpel.
Doelen deze maand:
– Solliciteren
– Kamer winter klaar maken
– Vooruit werken voor mijn blog en daarvan genieten

Ik wil expres niet veel doelen deze maand zodat ik lekker tot rust kan komen voor de drukke december maand. Deze doelen moeten makkelijk haalbaar zijn, en eigenlijk wil ik er verder ook niet veel over kwijt. Het spreekt voor zich.

Vraag: Heb jij plannen in November?

Volg: