inspiration
Personal

Hallo Juli!

Juli staat voor mij centraal aan verandering. Zowel persoonlijk als bij mijn blog gaan er dingen veranderen. Ik vertel je daar graag meer over in dit artikel. Ik blik terug op vorige maand, en kijk vooruit op deze maand. Wat staat er voor deze maand op de planning, en hoe verliep de maand Juni? Dat en meer lees je natuurlijk in dit artikel.

Misschien is het jullie al opgevallen, maar in Juni had ik echt een blog dip. En nog heb ik er af en toe last van. Ik twijfel enorm over de dingen die ik schrijf, plaats, en doe op mijn blog. Ik ben niet tevreden met hoe dingen gaan, en dat is ook te merken aan de statistieken. Juni was geen leuke maand qua statistieken van mijn blog. Daar ga ik hopelijk nu verandering in brengen. Dit ga ik ook terug laten komen in mijn maand doelen. Maar eerst even terug blikken op de vorige maand.

Wat waren de doelen van Juni?

– Nagellak planken zoeken + kopen
– Kledingkast opruimen
– Momenten van rust pakken
– Shoppen bij de Primark

Ik moet zeggen dat de doelen aardig gelukt zijn. De nagellak planken heb ik uiteindelijk zelf gemaakt, omdat de planken die er waren niet zouden passen. Op instagram hebben jullie al een foto voorbij zien komen, en inmiddels heb ik nog 2 kleinere planken erbij gemaakt. Nu passen alle nagellakjes die ik heb netjes op de planken, en ik in nog ruimte over voor nieuwe nagellakjes. Want die zullen er uiteraard bij komen. Begin van de maand had ik mijn kledingkast al opgeruimd, maar nog steeds ben ik niet helemaal tevreden met de indeling. De momenten van rust heb ik redelijk gepakt, maar zullen deze maand (Juli) meer worden. En natuurlijk heb ik geshopt bij de Primark, waarvan jullie ook een shoplog hebben gezien.

juli
De doelen voor de maand Juli!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang heb nagedacht over geschikte doelen. En het is gelukt. Ik heb 3 doelen gemaakt, die ik wil gaan uitvoeren deze maand.

De doelen:

– Winactie houden
– Blog onderwerpen veranderen
– Zomerschema maken

Al een tijdje wilde ik een winactie houden, en heb ik spulletjes verzameld voor de winactie. Maar door het vele werken de afgelopen maand bleef het maar liggen. Deze maand wil ik de winactie gaan houden, maar wanneer is nog even een vraag. Daarbij wil ik ook mijn blogonderwerpen gaan veranderen. Ik merk dat onder beauty voornamelijk make-up wordt verstaan. En de laatste maanden doe ik eigenlijk haast niets meer met make-up. Ik wil nog wel reviews gaan schrijven over verzorgingsproducten, en eigenlijk al het andere wat verstaan wordt onder beauty. Maar make-up zal daar niet meer onder gaan vallen. En ook ga ik nog meer dingen door voeren, die jullie later zullen gaan terug zien. En als laatste doel had ik een zomerschema maken. Omdat ik weet dat er straks in de zomermaanden dat er vakantie is, veel minder bezoekers zullen zijn, wil ik een zomerschema gaan maken. Wanneer die in gaat, dat weet ik nog niet, maar zal ik uiteraard op tijd aankondigen.

Vraag: Maken jullie een zomerschema voor je blog? Zo ja, hoe vaak ga jij bloggen? Zo nee, waarom kies je daarvoor?

8 thoughts on “Hallo Juli!”

 1. Ik probeer gewoon mijn wekelijkse blogdagen aan te houden.
  Best benieuwd of me dat lukt, met mijn vakantie ertussen en zo….

  1. Oke! Ik ga van 7 artikelen per week, terug naar 4 artikelen. Althans dat is de bedoeling tijdens de zomer. Maar hoe of wat, dat ben ik nu dus aan het uitvissen 🙂

 2. Ik doe niet aan blogschema’s, ben namelijk een ramp wat betreft schema’s ;). Ik ga van de zomer een aantal weken stoppen, anoniem bloggen en op vakantie met je familie gaat namelijk niet zo goed samen jammer genoeg. Super dat je zo goed bent bezig geweest met je doelen, Xoxo

  1. Dankjewel! Kan me inderdaad voorstellen dat dat niet helemaal samen gaat. Alvast heel veel plezier met de vakantie 🙂 xx

 3. Leuk! Ja ik plaat op ma, woe en vrij weer. Alleen als ik terug naar school ga moet ik kijken hoe en wat. Ik ben benieuwd naar je winactie 😉

  1. Dankjewel! Ik ga de maandag – woensdag – vrijdag – zondag plaatsen binnenkort. Morgen komt de winactie online 🙂

 4. Die statistieken moet je negeren! Je schrijft toch omdat je het leuk vindt ? Niet omdat je een bepaalde quota wilt halen ?? Ignore it!
  Je schrijft hartstikke leuk, heel regelmatig dus maak je niet druk om cijfertjes..

  1. Wat een lieve reactie! Sinds gister heb ik ook ineens mega inspiratie. Ga me niet meer bezig houden met de statistieken, maar alleen nog schrijven en doen wat ik leuk vind.

Comments are closed.