stedentrip
Personal

Hallo Augustus!

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Wat ben ik blij dat we er weer een maandje hebben opzitten, en we nu langzaam aan naar het einde van het jaar toe gaan. Augustus is alweer de 8e maand dit jaar, en een spannende maand voor mij. Een maand waarin ik meerdere grotere beslissingen moet nemen, en waarin ik ook leuke dingen ga doen! Benieuwd naar wat ik deze maand op de planning heb staan? Lees dan even verder.

Allereerst ga ik natuurlijk even terugblikken op vorige maand. Juli was een drukke maand voor mij. Een maand waarin ik ook veel ups en downs heb gehad qua bloggen. Misschien is dat omdat ik onwijs aan het zoeken ben waarover ik wel of niet wil schrijven. Daarbij is het nu natuurlijk vakantie tijd en zie ik mijn statistieken ook iets minder worden vergeleken met de afgelopen maanden. Maar ik heb toch wat leuke lichtpuntjes in Juli gehad! En die deel ik graag met jullie.

Allereerst wat waren mijn doelen voor Juli?

– Winactie houden
– Blog onderwerpen veranderen
– Zomerschema maken

Alle doelen zijn gelukt afgelopen maand! De winactie die ik hield beviel goed, en er hebben redelijk wat mensen mee gedaan! Reden dus om deze maand weer een winactie te houden. Ik heb nog genoeg spulletjes liggen voor winacties! Als 2e puntje wilde ik graag mijn onderwerpen veranderen. Dat was een lastige keuze, want waarover wil ik wel en waarover wil ik niet schrijven. Ik was het over 1 ding al gelijk heel snel eens. Geen make-up meer op liefscarolien.nl. Omdat ik zelf eigenlijk steeds minder make-up draag en ik vind dat mijn blog een verleng stuk moet zijn van mij en mijn leven, heb ik besloten dat make-up daar niet meer bij hoort. De make-up die ik heb die houd ik wel gewoon, al heb ik al aardig wat weg gedaan. In plaats van make-up gaat nagellak wel een grotere rol spelen. Ik ben echt dol op nagellak, en heb inmiddels al 137 kleuren en merken. Wat je verder nog wel kunt vinden qua onderwerpen op  mijn blog wil ik jullie graag in een ander artikel vertellen. Binnenkort zal ik er meer over gaan schrijven, en zal mijn lijstje met onderwerpen definitief af zijn. Dan kan ik nu gelijk inhaken op mijn zomerschema. Ik heb hem gemaakt, maar wat was dat lastig zeg! Allereerst de keuze van hoe vaak ik iets online wilde gaan plaatsen. Het liefst wilde ik elke dag doen, maar dat gaat gewoon even niet. En is eigenlijk ook zonde, nu ik zie dat de meeste mensen op vakantie zijn. Maar het maken van een schema is gelukt!

Wat zijn de doelen voor Augustus?

– Voorbereiden op de vakantie/stedentrip
– Zomerschema invoeren
– Vooruitwerken voor Augustus/September
– Kastje kopen voor mijn kleine aquarium bij de Ikea.

Ik heb geprobeerd om zo min mogelijk doelen op te stellen voor deze maand. En ik kan er vandaag ook gelijk 1 afvinken. Vanaf vandaag (eigenlijk gister) gaat het zomerschema in. Dat houd in dat ik op de dinsdag en zaterdag geen artikel online plaats deze maand. Meer weten over het zomerschema, dat lees je in het artikel daarover. Midden/Eind augustus heb ik 12 dagen vrij dus dan heb ik de kans om flink vooruit te gaan werken. Want in September ga ik op stedentrip met mijn moeder, en dan heb ik geen tijd en zin om dan te gaan schrijven. Ja ik geef gewoon toe dat ik tijdens de vakantie geen zin heb, haha. En als laatste doel is het om een kastje te kopen bij de Ikea. Ik weet ook al welke (namelijk 1tje die bij mijn andere kasten past). Nu nog de tijd vinden om langs de Ikea te gaan, en dit kastje te gaan kopen. Mijn kleine aquarium staat nu op de grond, en dat is niet prettig met kijken. Dus een kastje is erg handig en nodig.

Dat zijn alle doelen voor de maand Augustus. Ik kijk erg uit naar deze maand. Het wordt een maand waarin ik iets minder werk, doordat ik 12 dagen vrij heb. En waarin ik natuurlijk ook genoeg moet voorbereiden voor de stedentrip, waar ik al erg zin in heb. En wat de statistieken gaan doen deze maand, geen idee, maar ik denk dat ik deze maand gewoon niet ga kijken. Ik moet zeggen dat hoe minder ik me aan trek van de statistieken, hoe leuker ik het weer vind.

Vraag: Gaan jullie een zomerschema invoeren, of heb jij hem al ingevoerd?

4 thoughts on “Hallo Augustus!”

  1. Volgens mij heb je 1 doel al behaald met een kastje kopen bij Ikea? 😉 Ik kijk uit naar je veranderingen!

    1. Haha ja dat klopt! We gingen langs de Ikea dus kon ik hem gelijk meenemen. 2 doelen al afgevinkt. Nu de rest nog, haha.

Comments are closed.