Hairlust | Producten die je haar verwennen!

hairlust

Je haar is toch wel een belangrijk puntje wat betreft je uiterlijk. De manier waarop jij eruit ziet of eruit kan zien wordt deels bepaald door je haar/kapsel. Ik ben trots op mijn lange haren, maar dat is wel eens anders geweest. Daarom ging ik op zoek naar producten van Hairlust die je haar verwennen, verbeteren en sterker maken!

Ik ging dus op zoek naar producten voor het haar. Daarbij heb ik gekeken naar verschillende mogelijkheden. Ik kwan meer tegen op de website van Hairlust dan ik had verwacht en deel daarom al mijn bevindingen met jou. Wil jij liever zijn voor je haar, lees dan zeker even verder!

Je haar verzorgen is belangrijk!

Ik ben trots op mijn lange haar, juist ook omdat het een paar jaar geleden zo anders was. Door de chemo die ik kreeg werd ik deels kaal en mijn lange dikke haren verruilde ik voor dun, breekbaar haar met hier en daar kale plekken op mijn hoofd. Vreselijk vond ik het, juist ook omdat het niet te verbergen was. Sindsdien ben ik dus extra trots op mijn lange haar die langzaam aan weer de oude begint te worden. Daarom weet ik dat het belangrijk is om je haar goed te verzorgen en ze daarnaast ook te ondersteunen. Maar hoe doe je dat?

Er zijn onwijs veel producten op de markt, maar ligt een aantal producten van Hairlust in dit artikel verder toe. Dat zullen zijn; een bamboo kussen, een haar masker, speciale haar elastiekjes en haar groei capsules. Niet alleen verwennen, maar ook zeker verzorgen, beschermen en helpen, dat zijn de producten die ik heb uitgekozen. Laat ik het één en ander toelichten, want van een aantal producten ga ik op een later tijdstip een uitgebreide review schrijven.
hairlust

Producten die het haar verwennen?


Hairlust – Hair Growth & protection hair mask
Dit haar masker is speciaal ontwikkeld voor de droge en beschadigde haren. Dit masker voed, hydrateert en hersteld de droge, beschadigde of dunne haren door een aantal plantaardige micro eiwitten en planten extracten. Zo zit hier bijvoorbeeld aloe vera en haver in verwerkt. Hier kun je dus zeker een uitgebreide review van verwachten.

Hairlust – Hair rings 3-pack
Ook koos ik voor deze gave gekleurde haar elastieken die in een 3pack komen. De elastieken zijn zacht voor het haar en zorgen ervoor dat het haar niet beschadigd raakt. De elastieken zijn stevig genoeg en zakken niet zomaar uit het haar, maar je kunt ze wel zonder trekken uit het haar halen zonder klitten of beschadigingen.

Hairlust – Pure Bamboo pillowcase (kleur roze
Dit zachte kussensloop beschermt je haar tijdens de slaap. Ik had er al vaak van gehoord, maar nu ik het zelf aan het uitproberen ben, ben ik fan! Mijn haren voelen veel beter aan en ik kan zelfs slapen zonder mijn haren eerst vast te maken. Dit kussensloop is gemaakt van hypoallergene en antibacteriële stoffen (100% bamboevezel) en is mega zacht.

Hairlust – Hair growth formula capsules
Als laatste kon ik het natuurlijk niet laten om te gaan voor de capsules. Iedereen kent inmiddels de gummies wel, maar ik was wel benieuwd wat het verschil is met een gummi of een capsule. Ik heb een 3 maanden pakket en zal zodra ik bijna op de helft ben jullie hierover uitgebreid gaan vertellen!

Hoe verzorg en bescherm jij je haar?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Hairlust | Producten die je haar verwennen!

Comments are closed.