Hairlust | Hair Growth formula capsules

hairlust hair growth formula capsules

Een tijdje geleden heb je al kunnen zien dat ik de producten van Hairlust aan het uitproberen was.
Zo probeerde ik een haarmasker uit, maar ben ik ook begonnen met het gebruik van haar vitamines. De zogenoemde Hair Growth fomula capsules van Hairlust. Wat deze capsules precies doen en hoe dit jou misschien ook kan gaan helpen, dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Het verzorgen van mijn haren is een vaste routine geworden. Zo’n 1 keer in de week gebruik ik de hair mask van Hairlust en sindsdien merk ik zoveel verschil. Maar ik ben in diezelfde periode ook begonnen met het gebruik van de hair growth formula capsules van Hairlust. Waar ik normaal gesproken snel last had van gesleten haarpunten, stug en vooral dun haar, is er sinds het gebruik van het haarmasker veel veranderd. Of dit enkel en alleen door het masker komt of een combinatie is van de hair growth capsules, geen idee!

Haarvitamines – Je haar verzorgen is belangrijk!

hairlust hair growth formula capsules
Het verzorgen van je haar is essentieel als je een mooie volle bos haren wilt hebben. De juiste combinatie van voedingsstoffen, mineralen en vitamines zorgen ervoor dat je haren groeien maar ook stevig zijn en tegen een stootje kunnen. De haarvitamines zorgen hiervoor en bevatten een grote dosis van dit alles. Daarnaast zit er een hoge dosis biotine, zink en paardenstaart extract in die het haar van binnenuit versterken en laten groeien. Goed om te weten, de vitamine capsules zijn een natuurlijk en veganistisch supplement die geschikt is voor alle haartypes. Het werkt door de haarzakjes en de haren te voorzien van de nodige verzorging en voeding.

Ingrediënten – Hair Growth formula capsules:
Hydroxypropyl Methylcellulose, Equisetum Arvense L., Calciumcarbonaat, Calcium-D-Pantothenaat , L-, Rice Bran Extract, L-Methionine, L-, Glycine, L-Lysine Hydrochloride, Zinkoxide, D-Biotine, DL-Alpha-Tocopherylacetaat, L-Selenomethionine, Cyanocobalamin, Cholecalciferol, titaniumdioxide.

Hoe werkt dit?


De unieke mix van voedingsstoffen, mineralen en vitamines zijn essentieel om het haar te laten groeien en een gezonde bos haren te creëren. Door van binnenuit de verzorgen, krijgt het haar de nodige verzorging die het nodig heeft. Per dag slik je zo’n 5000 mcg biotine wat 10000% de normale inname is. Omdat biotine slecht op te nemen is door het lichaam, is een hoger gehalte essentieel om ervoor te zorgen dat de haren precies krijgen wat ze nodig hebben. Door hogere doseringen die speciaal zijn samengesteld heb je het best mogelijke effect na al een hele korte tijd.
haar vitamines

Haar vitamines worden aanbevolen als:
– Je hormonale schommelingen hebt ervaren (denk aan de overgang)
– Je zwanger bent geweest en haarverlies hebt ervaren
– Je haar is beschadigd door bijvoorbeeld extensions
– Je middelen gebruikt om je haar te krullen, drogen of kleuren.
– Je steeds dunner wordend haar hebt door bijvoorbeeld stress
– Je haar niet groeit
– Je last hebt van pluizig of droog haar
– Je haar steeds afbreekt of veel last hebt van gespleten haarpunten

Hoe ik dit product heb ervaren?

Zelf slik ik deze tabletten al een goede 2 maanden en is het verschil heel goed zichtbaar. Mijn haren zijn een flink stuk gegroeid en voelen veel zachter aan. Het is een stuk minder pluizig en ook lijkt het wat voller en minder dun. De eerste maand slikte ik 2 tabletten per dag, maar na een maand ben ik over gegaan naar 1 tablet per dag. Ik heb geen voor en na foto, want die ben ik vergeten te maken maar in mijn outfit foto’s van de afgelopen maanden is goed te zien wat deze capsules tot nu toe hebben bereikt.

De verpakking bevat 60 capsules die goed is voor 1 maand (je neemt namelijk 2 capsules per dag). Persoonlijk vind ik het slikken van pillen erg lastig, omdat ik een lange tijd heel veel tabletten moest slikken. Daarom slik in op dit moment nog maar 1 capsule per dag en merk eigenlijk amper verschil met de periode dat ik er wel 2 slikte. Deze haarvitamines zijn te koop bij Hairlust en kosten €32,95 voor 60 tabletten. Maar je hebt ook een voordeel verpakking voor 3 maanden waarbij je 33% bespaart en nog maar €98,85 betaald maar die toevallig in de aanbieding is voor €66,95! Ik kan inmiddels niet meer zonder de haarvitamines en zal hier zeker mee door blijven gaan!

Heb jij wel eens haarvitamines gebruikt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.