Beauty

Haarborstel reinigen? Hoe doe je dat?

Vandaag laat ik jullie in een filmpje zien hoe ik mijn haarborstel reinig. Je kunt hem ook terug kijken op mijn YouTube kanaal!

Veel plezier met kijken van het filmpje hier onder.

Ik heb je in het filmpje laten zien hoe ik mijn haarborstel reinig. Heb jij nog andere tips of doe jij het totaal anders? Laat het dan weten in de reactie en wie weet kunnen we elkaar inspireren.

De haarborstel moet je eigenlijk regelmatig schoon maken. Een vervelend klusje, waar je best tegen op kunt zien. Ja ook ik heb hier last van, maar na het schoonmaken ben ik toch blij dat ik het heb gedaan.ย Er komt zoveel rommel en viezigheid uit de borstel, dat je hier echt van schrikt. Als je dit laat zitten dan borstel je dit de iedere keer opnieuw door je haar, en is het logisch dat je haren sneller vet en vies zijn. Het regelmatig schoonmaken van je haarborstel is dus echt heel belangrijk. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een nieuwe borstel te kopen in de winkel, maar dit is echt niet perse nodig. Zelf probeer ik ongeveer 1 keer per jaar een nieuwe haarborstel aan te schaffen, want tja ik heb best lang haar en borstel mijn haren best vaak.

Wanneer vervang jij je borstel? En maak je hem zelf wel eens schoon?

3 thoughts on “Haarborstel reinigen? Hoe doe je dat?”

Comments are closed.