GSMpunt.nl

Heb je al eens van GSMpunt.nl gehoord? Afgelopen week ontving ik een pakketje van GSMpunt voor een samenwerking. En vandaag laat ik jullie graag zien wat ik gekregen heb!
nude audio bluetooth speaker


Eerder vandaag is er al een unboxing video op mijn youtube kanaal. Linkje daarna toe kun je vinden aan de rechterkant van mijn website.

Wat is GSMpunt?
Op gsmpunt vind je alles voor je mobiel. Niet heel gek want hun naam zegt het natuurlijk al!
Inmiddels bestaat de webshop al 10jaar en is het de perfecte webshop voor je accessoires voor tablets en smartphones.
Bij de telefoon accessoires vind je hele leuke hoesjes. Zo ook bijvoorbeeld hoesjes voor de Huawei Y6 hoesje.
Zelf kreeg ik een portable bluetooth speaker van het merk nude audio .
_DSC4397

Nude heeft een nieuwe serie kwaliteit bluetooth speakers uitgebracht. De nude audio move s bluetooth speaker is er daar 1 van.
Deze bluetooth speaker is uitgerust met een 3.0 bluetooth, en heeft een bereik van 10 tot 15 meter. Dit apparaat is geschikt voor elk apparaat waar je muziek op hebt staan. De speaker heeft een rubbere buitenkant, en kan dus tegen een stootje.

Mijn mening
Ik vind het een hele mooie en handige speaker. Hij is makkelijk mee te nemen door zijn formaat. Het geluid wat uit de speaker komt is prima. Ook is het makkelijk te bedienen. Ik zeg ‘Prima speaker!’. Leuk om mee te nemen bij een dagje weg of gewoon thuis op je kamer.

Gebruiken jullie wel eens een bluetooth speaker? En kennen jullie GSMpunt al?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “GSMpunt.nl

    1. Dankje! Ja dat kleurtje is ook echt leuk! En het geluid is ook zo mooi, zo jammer dat ik het niet kan laten horen, misschien dat ik het op twitter of snapchat nog wel een keer deel 🙂

Comments are closed.