Gsmbatterij

Vorige week was het pakketjes week bij mij thuis. Ik kreeg zoveel leuke dingen voor mijn blog, daarvan hebben jullie vorige week al 2 reviews gezien en vandaag komt de 3e. Want wat er in dit pakketje van GSMbatterij zat kwam erg goed te pas voor mijn blog! Wat? Je leest het in deze review.
_DSC4469

Vorige week kreeg ik een pakketje van GSMbatterij. De naam zegt het al, een webshop waar je batterijen kunt kopen voor je telefoon. Zo kun je er bijvoorbeeld een iPhone 6 batterij halen, maar ook voor de samsung s5!Omdat ik net 2weken een nieuwe mobiel heb, is een nieuwe batterij nog niet nodig dus mocht ik iets anders uitzoeken. Al snel viel mijn oog op de SD kaartjes die ook te koop zijn op de webshops. Ik kreeg een 16gb sd kaartje met adapter. Handig want zo kan ik hem gebruiken voor mijn blog en voor mijn mobiel. Heel erg fijn, en met 16gb kunnen er dan ook genoeg foto’s mee gemaakt worden.

Het sd kaartje met adapter is van het merk kingston. En zit in een duidelijke standaard verpakking.
_DSC4471

Ik ben erg tevreden met dit product en zal hier heel veel plezier aan beleven! Want zeg nou zelf als blogger, een sd kaart is echt onmisbaar!

Wat vind jij onmisbaar bij het schrijven van artikelen op je blog? Naast je laptop/mobiel dan?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Gsmbatterij

Comments are closed.