Grote Primark shoplog!

product reviews, product, review, product review

Vorige week ging ik met mijn moeder gezellig een dagje naar Enschede shoppen. Met 1 doel, een leuk cadeau bij elkaar zoeken voor mijn broertje zijn 18e verjaardag. Dat is gelukt en ging flink los bij de Primark. Ik kocht ook de nodige items voor mezelf, want tja ik was er toch, haha. Dus hier mijn grote primark shoplog!

De Primark in Enschede is niet onwijs groot, maar groot genoeg om leuke items te scoren. Helaas is het mij weer niet gelukt om een spijkerstof tuinbroek te scoren, maar ik kocht wel andere handige items. Zowel voor mezelf als voor mijn 18 jarige broertje. Benieuwd? Ik maakte er een shoplog van en die laat ik je graag zien.

Grote primark shoplog uit Enschede

In het filmpje laat ik je alle items zien dus ik ga er hier in het artikel niet heel uitgebreid op in. Wel zal ik hieronder alle items inclusief prijzen neerzetten. Dus, veel kijk plezier!

Welke items ik kocht bij Primark


Ik kocht zoals ik hierboven al schreef voor mezelf en mijn broertje items die ik allemaal aan jullie laat zien.

T-shirt Berlin €3,- *
T-shirt Beach €3,- *
5 paar zwarte sokken €3,-
5 paar zwarte microfiber sokken €3,50 *
Girl boss mok €1,-
Zwarte korte broek demin €18,- *
Zwarte kanten korte broek €5,-
Zwarte korte broek stippen €5,-
Lichte korte broek €5,-
t-shirts bh’s €3,- per stuk
Bruine trui €3,-
Blousje €5,-
Zwarte schoenen €12,- *
T-shirt NYC €3,- *
Topje roze/oranje €2,80
Topje donuts €1,-
Witte t-shirt €3,-

Ik heb niet alleen voor mezelf geshopt maar dus ook voor mijn broertje. Achter de items voor mannen staat dan ook een sterretje (*). Er zijn bij de Primark in Enschede best wel redelijk wat items afgeprijsd maar heb niet echt heel veel meegenomen daar ik eerst mijn kledingkast maar eens moet gaan uitzoeken. Merk dat ik af en toe kledingstukken tegen kom en mezelf afvraag waarom dit nog in mijn kast ligt. Ik breng kleding die nog goed is weg naar een container voor het leger des Hels zodat ik er andere mensen nog blij mee kan maken.

Welke items van de Primark vind jij leuk die ik heb gekocht?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.