Goodiebox Prep-N-Go November 2018

goodiebox prep n go november 2018

Ik wilde al een lange tijd een nieuwe box uitproberen nadat ik was gestopt met de Styletone box. Na lang zoeken en bekijken werd dit de Goodiebox. Een maandelijks cadeautje voor jezelf gevuld met allerlei soorten producten om jezelf eens even goed te verwennen. Ik vertel je graag meer over het concept en wat er allemaal in mijn Goodiebox van November zat!

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat precies die Goodiebox dan is en of het niet veel te duur is? Deze box is een maandelijkse verwennerij voor maar 19,95euro en het wordt dan ook gratis naar je verstuurd! Zodra je je aanmeld op de website vul je je beauty profiel in waarbij je haarkleur, oogkleur, huidtype en nog een aantal gegevens invult. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om de box naar jou af te stemmen (Klinkt goed toch?). Zodra je de box hebt ontvangen kun je de producten beoordelen en sparen voor gratis boxen!

Prep-N-Go als verwennerij

goodiebox prep n go november 2018
De erg mooie en vooral luxe box is perfect om te blijven gebruiken. De donker grijze kleur met het groene laadje vind ik persoonlijk erg mooi. Als ik het laadje open zie ik allereerst het gratis product liggen en daaronder ligt het boekje waarin precies staat wat er allemaal in de box zit en zelfs een tekening die je kunt inkleuren.

De box van November bevat de volgende producten:
Goodiebox slaapmasker
Dit full size product ter waarde van 9euro helpt je bij het krijgen van een goede nachtrust. Het team heeft deze slaapmasker speciaal gecreëerd. Het masker voelt zacht aan en zorgt voor een rustige en ongestoorde slaap.

Mudmasky Morning boost mask
Dit full size product ter waarde van 23 euro wekte gelijk mijn interesse. Deze ga ik dan ook binnenkort uitgebreid testen. Wat het team over dit product te zeggen heeft; het werkt in slechts 1 minuut. Ideaal als je weinig tijd hebt maar wel je huid wilt hydrateren en verzachten. Dit product geeft je huid energie, terwijl het gelijk je huid voedt met de nodige vitamines.

Emite slant tweezer – Pick a pinch
Weer een full size product en dit keer een waarde van 25 euro. Wel iets prijzig voor een pincit vond ik zelf maar wel onwijs tof dat dit erin zit. Deze slant tweezer pakt zelfs de kleinste haartjes aan en is gemakkelijk te gebruiken. Epileer je wenkbrauwen in de avond zodat de huid eromheen in de nacht tot rust kan komen.

Comme Deux #Liplove
En nog een full size product ter waarde van 17,50euro. Deze lip olie kan zowel overdag als in de nacht gebruikt worden en geeft extra voeding voor de lippen met olien en vitamine C, E en F. Lippen worden superzacht en de kleuren zijn transpirant en geven geen lipafdrukken! Ook dit product ga ik uitgebreid testen en zal een review over verschijnen!

Blaq Hyaluronix Acid Eye Mask
Deze zwarte, slimme pads detoxen (werken ontgiftend) en zorgen dat wallen verleden tijd zijn. Dit product heeft een winkelwaarde van 5 euro en zijn goed voor 1 keer gebruiken. Ook hier zal een uitgebreide review over komen op mijn blog.

ModelCo more brows fibre gel
En als laatste ook een full size product ter waarde van 15,50euro. De kleine vezels in dit product geven de illusie van dikkere wenkbrauwen. De gel geeft een natuurlijke en frisse uitstraling terwijl je direct van vollere wenkbrauwen kunt genieten.

Wat ik van deze box vind


goodiebox prep n go november 2018
Ik kreeg omdat ik voor het eerst een box bestelde ook een gratis product. Dit is de You&Oil Carrot Broccoli Chia face serum en bevat 30ml. Een superfood voor de huid beweert de verpakking. Binnenkort zal ik hier een uitgebreide review over schrijven.
Maar wat vind ik nu van deze november box? Ik vind het zeker een leuke box. Erg leuk dat er van allerlei soorten producten in zitten. Behalve Emite kende ik de rest van de merken nog niet, wat ik ook erg leuk vind. Dat er bijna alleen maar full size producten in zitten vond ik ook een leuke verrassing, je krijgt echt waar voor je geld want de waarde ligt fors hoger dan dat je er voor betaald. Er zit voor maar liefst 95euro aan producten in wat ik echt heel erg netjes vind. Ik denk dat ik van al deze producten alleen de wenkbrauw gel niet ga gebruiken (want dit gebruik ik normaal ook niet en ik vind mijn wenkbrauwen al erg donker). Maar de rest van de producten ga ik binnenkort zeker uitgebreid gebruiken. Echt een verwennerij!

Wil je nou ook zo’n gave box ontvangen iedere maand, of eenmalig uitproberen? Dat kan! Als je je aanmeld via deze link dan krijg je ook nog eens korting en een extra gratis product! (Oke en ik krijg ook een paar punten voor het sparen van een gratis box! Zo hebben we allebei een leuke extra toch?)

Kende jij de Goodiebox al? En wat vind je van de producten uit de November box?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Goodiebox Prep-N-Go November 2018

    1. Ja he! Vind het erg leuk om nieuwe merken te ontdekken. Totale waarde van de box is 132euro dus best netjes voor die 19.95euro kun je niks van zeggen.

      Jij ook een hele fijne dag!

  1. Wat een leuk concept zeg ! Alleen iets te veel skincare voor mij, ik ben allergisch voor veel en zal dan de helft niet gaan gebruiken.

Comments are closed.