Goodiebox Hand care kit | 1e mijlpaal

goodiebox hand care kit

Mag ik even heel erg blij zijn? Ik ontving namelijk vorige week mijn 1e mijlpaal box wat betekend dat 2 mensen zich hebben aangemeld op de Goodiebox via mijn persoonlijke link. De Goodiebox hand care kit ontvang je namelijk bij 2 aanmeldingen. Zelf had ik nooit verwacht dat iemand dit mij zou gunnen maar hier is het dan, ik ga je alles vertellen over deze mijlpaal en wat ik van de producten vind.

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat precies die Goodiebox dan is en of het niet veel te duur is? Deze box is een maandelijkse verwennerij voor maar 19,95euro en het wordt dan ook gratis naar je verstuurd! Zodra je je aanmeld op de website vul je je beauty profiel in waarbij je haarkleur, oogkleur, huidtype en nog een aantal gegevens invult. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om de box naar jou af te stemmen (Klinkt goed toch?). Zodra je de box hebt ontvangen kun je de producten beoordelen en sparen voor gratis boxen! Wil je dit ook, scrol dan even naar beneden voor een kortingslink!

Goodiebox Hand care kit!
goodiebox hand care kit

Wat Goodiebox zelf zegt over deze box; ‘Yes, wat leuk dat jij de happiness hebt gedeeld met jouw vriendinnen. Je hebt een milestone bereikt en dat verdient een prijs. Nog meer happiness in de vorm van cadeautjes voor jour. Geniet ervan! Liefs, Team Happiness.’

Deze box is speciaal voor de handen en de verzorging daarvan. Gevuld met producten die iedereen kan waarderen zeker in de koudere maanden van het jaar. Hier een overzichtje inclusief mini review per product!

Wat zit er allemaal in deze box?
1. Nailsinc gel effect – Beaufort street
Deze zeer toffe nagellak in een gave rode kleur is echt heel mooi. Als je mij kent (en volgt) weet je dat ik een enorm zwak heb voor nagellak en mijn kamermuur vol heb staan met nagellak. De kleur kan je het hele jaar door gebruiken.

  1. Appeal 4 – nagelvijl
    Ik weet niet wat ik precies heb met nagelvijlen maar ik kan er echt niet tegen en wordt al kotsmisselijk bij het geluid ervan. Deze geef ik dan ook zeker weg aan iemand die hem wel met alle liefde wil/kan gebruiken. Het is een glazen nagelvijl en ziet er echt luxe uit.

  2. Oblepikha siberica professional – hand cream
    Dit merk kende ik nog niet maar ik vind de verpakking wel heel erg tof. Naar dit product ben ik ook heel erg benieuwd en ga ik ook snel uitproberen.

4. Iroha nature – anti age hand mask gloves
Naar dit product ben ik het meest nieuwsgierig en ga ik zo snel mogelijk deze hand masker uitproberen. Het zijn een soort handschoentjes die je aan doet en zo’n 15 minuten laat zitten. Het heeft 16 fruit en bloem extracten met parels en vitamine E.
goodiebox hand care kit

Wat ik van deze box vind

Het is een hele leuke aanvulling op de maandelijkse boxen. Als eerste cadeautje voor het aanmelden van 2 vriendinnen is dit zeker heel erg leuk en onwijs lief. De nagellak is echt top en ook een hele mooie kleur die je het hele jaar door kunt gebruiken.
Nu vraag je je misschien af hoe je aan deze box kunt komen en wat de andere ‘cadeautjes’ zijn.

Als je een account hebt bij Goodiebox kun je een persoonlijke link delen met anderen (die van mij staat in de sidebar hier op mijn blog). Als mensen zich aanmelden via die link op de Goodiebox dan kun jij een mijlpaal behalen. Bij 2 personen die zich hebben aangemeld krijg je al deze gave Hand care kit opgestuurd. Bij 4 personen krijg je (op dit moment) de Marc Jacobs Daisy eau so fresh, bij 6 personen krijg je een complete beauty kit van Comme Deux ter waarde van 80euro. Bij 10 personen krijg je een makeup & brush kit van Goodiebox ter waarde van 110 euro en bij de laatste mijlpaal waarbij je 20 personen moet aanmelden krijg je een jaar gratis Goodiebox opgestuurd. Hoe gaaf is dat?

Er moeten bij mij nog 2 personen aanmelden en dan krijg ik al de Marc Jacobs eau so fresh opgestuurd (hoe gaaf!!). Dus….
Wil je nou ook zo’n gave box ontvangen iedere maand, of eenmalig uitproberen? Dat kan! Als je je aanmeld via deze link dan krijg je ook nog eens korting en een extra gratis product! (Oké en ik krijg ook een paar punten voor het sparen van een gratis box! Zo hebben we allebei een leuke extra toch?)

Kende jij de Goodiebox al? En wat vind je van de producten uit deze box?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.