Goodiebox essentials | Face mist cotton cloud

goodiebox essentials face mist

Maandelijks ontvang ik de Goodiebox als cadeautje voor mezelf. Met een leuke gevarieerde mix aan vaak voor mij nieuwe producten probeer ik mezelf zo even te verwennen. De Goodiebox heeft nu zelf ook een aantal producten uitgebracht, waaronder de Face mist cotton cloud. Benieuwd wat dit product doet en of het wat is?

Allereerst ben ik echt fan van de minimalistische verpakking. Geen drukke teksten of plaatjes, nee gewoon de naam van het product, inhoud, ingrediënten en een paar informatie gegevens van Goodiebox. Top gedaan van Goodiebox!

Face mist cotton cloud

goodiebox essentials face mist
Wat je gelijk opvalt als je de verpakking ziet is dat de inhoud van deze face mist van Goodiebox essentials is dat hij licht roze is. De zachte, lichte frisse maar ook licht zoete geur die ze cotton cloud noemen is erg prettig en niet overdreven aanwezig.

Persoonlijk gebruik ik niet heel vaak een face mist. Zeg maar gerust eigenlijk nooit, want zo vaak heb ik ook geen make-up op mijn gezicht. Volgens Goodiebox kun je het product gebruiken als setting spray of voor een frisse glow. Ik zou hem dan puur gebruiken voor een frisse glow als de warme dagen er aan komen, maar zou dit soort producten niet zelf aanschaffen. Maar gebruik jij wel graag make-up dan kun je hem prima als setting spray gebruiken. Ik weet gewoon van mezelf dat ik dit soort producten er niet bij pak als het warmer is om te gebruiken als frisse glow.

Ingrediënten van de Face mist van Goodiebox essentials:
Aqua, glycerin, butylene glycol, pentylene glycol, rosa damascena flower extract, 1 2-hexanediol, gossypium herbaceam seed extract, gossypium herbaceam flower extract, lactic acid, panthenol, polyquaterium-7, sodium phytate, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate, sorbic acid, CI16035.

Het product bevat 150 ml in een handige spuit fles die je door het formaat ook nog mee kunt nemen in je toilettas. Het product kost rond de 10 euro en is te koop via Goodiebox zelf. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik hem niet terug kan vinden in hun shop. Dus of ze hem echt gaan verkopen of dat het een proef was, geen idee!

Gebruik jij wel graag een face mist?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.