Golden rose | Wow! nail color

Deze review staat al zo lang in de planning dat het bijna schandalig wordt. In de zomervakantie kocht ik 2 mini nagellakjes van het merk Golden Rose. Zelf had ik er nog niet eerder van gehoord, maar toch vertel ik je er vandaag alles over!
golden rose

Golden rose is een merk wat al een tijdje bestaat. Ik kocht deze 2 nagellakjes in Polen bij een kraampje. Ik betaalde 2,30 zloty wat neerkomt op iets meer dan 50cent. Echt geen geld dus. Maar is dat het wel waard? Mocht je benieuwd zijn naar een ander Pools nagellak merk, Paese? Daar heb ik namelijk ook een nagellak review van online staan!

Ik nam 2 totaal andere kleuren mee. Namelijk een roze kleur die neigt naar koraal. En een grijze kleur. Beide zijn mini verpakkingen. Eigenlijk heb ik nu al behoorlijk spijt dat ik geen normale potjes heb gekocht en niet veel meer. Schaam je, Carolien. Voor dat geld kon je er beter 10 meenemen.

De eerste kleur is dus een roze kleur die ik vind neigen naar koraal. In 2 laagjes is hij prima dekkend. En kijk eens hoe leuk dit kleurtje is in de zomer! Ook neigt deze kleur een beetje naar oranje op de foto, maar hij is in het echt nog een stuk opvallender!
golden rose

De 2e kleur is de grijze kleur. Deze kan met 1 laagje maar voor een diepe grijze kleur kun je beter 2 laagjes aanbrengen. Deze kleur kun je het hele jaar door gebruiken en kun je makkelijk combineren en gebruiken bij nailarts.
golden rose

Beide kleuren blijven ongeveer 3 dagen zonder chip zitten. Daarna is het snel gedaan met de nagellak. Zelf vind ik dit helemaal niet erg, omdat ik vaak nagellak heb die dat al na 1 dag doen. Ik ben daarom zeer tevreden over dit merk.

Golden rose is online te koop maar dus ook in het buitenland. Mocht je ooit naar Polen gaan dan kan ik je zeker aanraden om je favoriete kleurtjes in te slaan!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

20 thoughts on “Golden rose | Wow! nail color

  1. Dankje! Ja heb echt zo’n spijt dat ik er niet meer mee had genomen! 🙁 Als ik er weer naar toe ga, dan neem ik echt een hele lading kleuren mee! Haha

  1. Dankje 🙂 Ja ik heb zo’n spijt dat ik er niet meer heb meegenomen! Als ik ooit weer eens die kant op ga, dan sla ik echt een hele lading in. Voor die prijs kun je het niet laten liggen! 🙂

    1. Ja klopt, kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Haha, nee heb ik misschien nog een reden om terug te gaan, haha

  1. Sinds ik gebruik maak van de Essence gel base en top coat zijn mijn nagels heel sterk geworden! Daarvoor braken ze echt mega snel af, en ook nog eens heel erg kort. Nu zijn ze niet mega lang, maar wel lang genoeg voor een leuk kleurtje op mijn nagels 🙂 Gewoon blijven proberen!

  1. Dankjewel, ja klopt echt een hele mooie deal, en dat te bedenken dat ze daar altijd zo’n prijs hebben! Echt spijt dat ik er niet meer heb meegenomen!

Comments are closed.