Goede voornemens starten met een goede outfit!

goede voornemens starten met een goede outfit

Ken je dat, je maakt goede voornemens en wilt een stoer begin van het nieuwe jaar. Maar hoe doe je dat nou en belangrijker nog, hoe ga jij die goede voornemens wel waarmaken? Als jij lekker in je vel zit kun je je doelen vele malen sneller halen, dus laten we onszelf eens even flink verwennen met deze tips!

Outfits zijn net iets belangrijker dan je denkt. Als je geen outfit draagt waar je je echt prettig in voelt dan voel je jezelf ook niet lekker in je vel. En het is zeker een goed begin om je goede voornemens mee te behalen, want als je niet lekker in je vel zit ga je die doelen ook niet halen! Klopt toch?

Lekker in je vel met een goede outfit!?

Zit je lekker in je vel, dan kun je veel meer bereiken dan wanneer je je niet top voelt. Laten we daarom starten met een goede outfit die bij je past, lekker zit en ook nog eens mooi is! Mijn broertje bijvoorbeeld voelt zich pas echt op zijn gemak in een overhemd. Hij draagt hier op de foto een mooi donker blauw overhemd die hij combineert met een stoere spijkerbroek. Een merk waar je zeker eens naar moet kijken is Venti, dit zijn hele mooie overhemden voor heren waar iedere man zeker goed mee kan slagen. Als vrouw zijnde merk ik dat een goede (spijker)broek echt een must is om mij lekker in mijn vel te voelen. Ga op zoek naar wat bij je past en waar jij je prettig in voelt.
overhemd van overhemden.com

Hoe kun je nog meer die goede voornemens behalen?

Heb jij een veel te onrealistisch doel gestel voor 2019, dan is het tijd dat je die eerst gaat aanpassen. Neem nou het voorbeeld ‘Ik wil 20 kilo afvallen’, dat is misschien wel een hele grote stap en minder snel haalbaar dan als je tegen jezelf zegt ‘Wil ik 5 kilo afvallen’. Die 20 kilo kun je altijd nog bereiken als je dit in stapjes doet. Begin eerst klein en pas je doel aan als je hem gehaald hebt.
– Maar doelen dus haalbaar, realistisch en het liefst ook tijdgebonden zodat je er ook echt direct mee gaat beginnen. Als ik dan even terug kom op het voorbeeld wordt het als volgt ‘Ik wil 5 kilo afvallen in 2 maanden door een aangepast voedingsschema en door 2 keer per week te sporten in de sportschool’. Je hebt nu een concreet doel waar je ook echt mee aan de slag kunt.

  • Beloon jezelf als je een goede voornemen hebt gehaald. Bijvoorbeeld een film kijken in de bioscoop of een dagje naar het strand/sauna. Trakteer jezelf op iets wat je leuk vind, zo motiveer je jezelf namelijk om verder te gaan met je doelen!
  • Doe het niet omdat je het moet van anderen of wilt voor anderen maar doe het omdat je het zelf wilt en er ook achter staat. Je gaat je doel nooit halen als het niet echt vanuit je zelf komt.

Ik wens je heel veel succes met de goede voornemens, ik ben al een aardig eind op weg met de paar doelen die ik dit jaar zou willen bereiken. Geen stress, geen druk, maar gewoon omdat ik het leuk vind en mezelf wil verbeteren!

Wat vind jij van dit soort overhemden?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Goede voornemens starten met een goede outfit!

Comments are closed.