Goede haarverzorging en haar vitamines!

haarspullen, head & hair heal

In mijn vorige blogs en dan met name mijn Leven met Crohn artikelen heb ik regelmatig laten vallen dat mijn haar niet meer is zoals het was. Het werd dun, kreeg kale plekken en dit een lange tijd na het stoppen met de medicijnen. Maar daar heb ik nu verandering in gebracht en eerlijk is eerlijk ik ben me nu even een potje trots op mijn volle haarbos op mijn hoofd! Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen en hoe jij ook extra verzorging aan je haar kunt toepassen? Ik deel je mijn geheim!

Een aantal maanden geleden kwam ik in contact met Haarspullen.nl die een groot assortiment hebben met producten voor het haar. Of je nu last hebt van vet haar, droog haar, gespleten haarpunten of zoals ik kale plekken door bijvoorbeeld medicijnen, er is voor iedereen een passen product! En ook nog betaalbaar!

Goede haarverzorging

Haarverzorging, daar begint alles mee! Mijn lichaam was natuurlijk helemaal door de war door alle medicijnen die ik heb moeten gebruiken voor de Ziekte van Crohn. Toen ik in mei 2018 besloot te stoppen omdat ik onder andere erg last had van kale plekken op mijn hoofd en onwijs dun haar wilde ik mijn haren extra verzorging geven. Ik deed regelmatig een haarmasker en gebruikte continue 1 soort shampoo zodat mijn haren niet in de war zouden raken. Hiermee heb ik al een enorme sprong gemaakt, maar toch was het afgelopen november/december nog erg dun en zeker bij mijn haaraanzet erg kwetsbaar en toch ook nog kaal. Na zorgvuldig rondkijken en advies te hebben gevraagd bij één van de medewerkers van de webshop kwam ik op de shampoo en conditioner van Maria Nila.
haarspullen, head & hair heal

Head & Hair heal shampoo & Conditioner

Ik kreeg de set Head & hair heal opgestuurd, deze bevat een shampoo, conditioner en hand soap en zit in een hele mooie geschenkverpakking (leuk voor verjaardagen, feestjes of feestdagen!). Een aantal ingrediënten in deze producten (shampoo en conditioner) stimuleren de haargroei en behandelen een droge huid en haarverlies. Dit sprak mij natuurlijk meteen aan. Ik ben in December begonnen met het gebruiken van de producten en zie al een heel duidelijk verschil. Zo is mijn haar dikker, voller en heb ik het idee dat het ook zeker groeit (hier later meer over). De hele aangename geur van deze producten vond ik ook erg fijn tijdens het douchen! Fris, licht zoet en echt fijn. Ondanks dat ik elke keer (2x per week) mijn haren waste met de conditioner werden mijn haren niet sneller of eerder vet. Dit had ik voorheen wel zodra ik een conditioner gebruikte (de dag erna was het eigenlijk al weer super vet).
haarvitamines, haarspullen, haarverzorging

Haar vitamines?

Maar naast goede haarverzorging koos ik er ook voor om haar vitamines uit te proberen. Nu zullen de meeste mensen denken ‘Haar vitamines? Wat is dat nu weer en waar is dat goed voor?’. De Sweetbunnyhare zijn een pot van 60 gummies waarin allemaal vitamines zitten die helpen bij haargroei. Het bevat allerlei multivitaminen en een grote hoeveelheid biotin (1667%) om de haargroei te stimuleren en op gang te brengen. Elke dag 2 gummies die je eerst moet kauwen en vervolgens door slikken. Deze gummies van Sweetbunnyhare zijn vegan, gluten free, soy free en dierproefvrij! Het gebruik van deze snoepjes viel al snel op bij mijn haar. Het werd zachter, en de haargroei werd echt gestart. Ik maakte een foto op de eerste dag (voordat ik met de gummies begon) en een foto van de helft (omdat ik ze nog niet helemaal op heb, deel ik binnenkort de foto’s inclusief van het eindresultaat in een ander artikel).

Binnenkort het vervolg op dit artikel met resultaten (in centimeters en foto’s!). Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over deze beide producten en ook over de webshop Haarspullen!

Verzorg jij je haren wel goed?

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Goede haarverzorging en haar vitamines!

Comments are closed.