Glutenvrij probeer pakket van Bakker Leo!

glutenvrij probeer pakket bakker leo

Een tijdje geleden kreeg ik als tip om eens het glutenvrije brood van Bakker Leo uit te proberen. Omdat er een Bakker Leo bij ons in de stad zit ging ik eens een kijkje nemen en zag daar glutenvrij stokbrood liggen. Thuis gelijk geproefd en er ging een wereld voor mij open! Doei vies glutenvrij supermarkt brood, hallo lekker brood van Bakker Leo! Ik bestelde het glutenvrij probeer pakket en vertel je graag wat dit inhoud en of het ook zo lekker is.

Glutenvrij eten is best wel prijzig en niet altijd even lekker zoals je gewend was met gluten. Maar voor mensen die gevoelige darmen hebben om wat voor reden dan ook is glutenvrij eten de uitkomst. Zelf heb ik de ziekte van Crohn en reageer af en toe best heftig op gluten bevattende producten. De keuze om glutenvrij te eten was dan ook snel gemaakt maar echt lekker vond ik de meeste producten niet. Vooral van het brood kon ik wel janken want het was droog, smaakte nergens na en het was niet meer met plezier eten. Tot ik Bakker Leo ontdekte!

Glutenvrij probeer pakket

Zoals ik hierboven al schreef probeerde ik dus als eerste de glutenvrije stokbroodjes (die per 2 stuks verkocht worden) uit en omdat ze al super zacht aanvoelde (in plaats van broodjes waar je iemands hoofd mee kunt inslaan) was ik aangenaam verrast toen ik deze thuis ging uitproberen. De smaak is licht zoet maar verder heel erg neutraal zonder gekke bijsmaak. Lekker met wat hagelslag, kipfilet of een plakje kaas. Extra benieuwd was ik dus wat er nog meer in het assortiment te koop is.
glutenvrij probeer pakket bakker leo

Het glutenvrij probeer pakket bevat:
– 1 glutenvrij wit brood
– 1 glutenvrij meergranen brood
– 1 glutenvrij bruin brood
– 1 zak met 4 glutenvrije krentenbollen
– 1 zak met 4 glutenvrije afbakbroodjes
– 1 zak met 4 glutenvrije tijgerbroodjes
Dit pakket is samengesteld door Bakker Leo met de populairste producten in de webshop. Niet gek want het is echt de moeite waard om eens uit te proberen.

Het glutenvrij probeer pakket kun je eenmalig uitprobeer voor €15,- en zelf een keuze maken in welke producten jou favorieten worden! Naast bezorgen bij één van de Bakker Leo filialen kun je het ook thuis laten bezorgen!

Mijn persoonlijke favorieten?

Natuurlijk heb ik ook mijn persoonlijke favorieten wat betreft hun assortiment. Het witte brood vind ik heerlijk om zo te eten daar ik het bruin brood en meergranen brood erg lekker vind als tosti.
En dan de afbakbroodjes, tijgerbroodjes en de stokbroodjes, ik zeer dat dit het aller aller allerlekkerste GLUTENVRIJE brood ter wereld is!

Het probeer pakket is goed voor zeker 2 a 3 weken brood, ligt aan hoeveel brood je eet natuurlijk. Zelf bewaar ik het brood dat ik niet gebruik in de vriezer waar het zeker nog even kan blijven liggen. Het brood bevat zo’n 11 sneetjes wat zeker een stuk kleiner/minder is dan een ‘gewoon’ brood maar heel normaal voor de glutenvrije broden die op de markt zijn.
Voor mij geen supermarkt broden meer want die van Bakker Leo smaken gewoon veel beter!

Kende jij de glutenvrije producten van Bakker Leo al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Glutenvrij probeer pakket van Bakker Leo!

  1. Ik kreeg ook een tip van een medewerkster van een supermarkt. Heb het geprobeerd en wil beslist niet anders meer. Eindelijk “gewoon” Brood!! Dolbliij met bakker Leo!

Comments are closed.