GLOV | Moon pads – herbruikbare wattenschijfjes!

glov herbruikbare wattenschijfjes

Verwijder je make-up in 1 minuut! Met deze herbruikbare wattenschijfjes van GLOV genaamd Moon pads, verwijder je simpel en snel je make-up. Daarnaast bespaar je ook nog eens zo’n 150 gewone wattenschijfjes per maand door het gebruik van deze herbruikbare versie. Benieuwd hoe dit werkt?

Ik had ze wel eens voorbij zien komen bij andere bloggers, maar nooit verder in verdiept. Tot ik in de Goodiebox deze GLOV moon pads had zitten. Een pakje met 2 herbruikbare wattenschijfjes die je 150 gewone wattenschijfjes zouden doen besparen per maand. Kijk, daar gaat mijn bespaar vibe van glinsteren.

Herbruikbare wattenschijfjes

glov herbruikbare wattenschijfjes
Volgens GLOV zou je dus tot 150 gewone watjes per maand besparen als je gebruik maakt van herbruikbare watten. Met deze simpele aanwinst gaan we een stapje in duurzamer leven. Het zakje waarin deze GLOV moon pads komen is namelijk niet van plastic materiaal dat 500 jaar duurt om te verteren, dit materiaal duurt maar 12 maanden!

Naast dat het dus beter is voor het milieu, scheelt het in de portemonnee, scheelt het bergen met afval en is het een stapje in de richting van duurzaam leven.

Het gebruik is heel simpel, maar de moon pads nat met water of met je make-up remover en druk deze vervolgens op de huid om de make-up te verwijderen. Maak voorzichtig cirkelvormige bewegingen. Na gebruik doe je ze in een waszakje en kun je hem gewoon in de wasmachine mee wassen. Maar je kunt hem ook gewoon met zeep onder de kraan wassen, wat jij wil! Ideaal toch?

Hoe ik het gebruik heb ervaren?

glov
Het is natuurlijk even wennen om niet meer je vertrouwde watje te pakken, maar eerlijk is eerlijk, het idee dat je het hierna niet hoeft weg te gooien maar kunt wassen en daarna weer opnieuw kunt gebruiken is heerlijk. Ik heb de watjes zowel met water als met een make-up remover geprobeerd en beide werken gewoon heel goed. Zelf vind ik het fijner om ze even in de hand te passen met wat zeep zodat ik ze in de wasmachine niet kwijt raak in het andere wasgoed. Plus ik leg ze na het wassen even op de kachel zodat ze extra snel droog zijn en ik ze de dag erna gewoon weer kan gebruiken.

Het stofje is heel erg fijn en zacht en ideaal voor mijn snel geïrriteerde huid. Dit vind ik gewoon een hele fijne aanwinst!

Gebruik jij al herbruikbare wattenschijfjes?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.