Gliss kur oil nutritive shampoo

gliss kur
De Gliss kur van schwarzkopf is een product die beweert dat je gespleten haarpunten tot wel 90% verdwijnen met het gebruik van deze shampoo. Te mooi om waar te zijn, of werkt het echt? Ik testte het uit, en vertel je graag het resultaat!

Schwarzkopf Gliss kur oil nutritive shampoo

Deze shampoo bevat 8 voedende oliën, die je haar herstelt van gespleten punten. Het herstelt het haar, en voed het lange haar tot in de punten. De voedende oliën herstelt het haar van binnenuit met Keratine.  Keratine is een eiwit, die van nature in je haar aanwezig is. Keratine zorgt voor soepelheid en glans van je haar.

gliss kur
gliss kur
De gliss kur shampoo heeft een honing achtige kleur, en is een wat dikkere shampoo. Dit komt omdat er kostbare beauty oliën in zijn verwerkt. Deze shampoo verminderd tot wel 90% van de gespleten haarpunten, in combinatie met de conditioner. De keratine die in deze shampoo verwerkt is bouwt het haar opnieuw op.

Mijn mening over dit product
Ik heb deze shampoo een redelijk lange tijd gebruikt, en ik merk dat mijn haarpunten minder gespleten zijn. Het haar glanst meer, en ziet er gezonder uit bij de punten. Ook voelt mijn haar zachter, en zie je duidelijk verschil met een aantal weken geleden. Wat ik ook heel erg fijn vind is dat mijn haar er niet zwaarder van wordt,

De schwarzkopf gliss kur oil nutritive heeft verschillende producten in hun lijn. Zo is er een shampoo (die ik hier in dit artikel heb beschreven), conditioner, een olie, en een anti klit spray. Deze lijn is bij verschillende drogisterijen te koop, onder andere de Kruidvat. De shampoo in dit artikel kost 5,29 euro en daarvoor krijg je 250ml.

Heb jij wel eens gespleten haar punten? Zo ja, wat doe jij er dan aan?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Gliss kur oil nutritive shampoo

  1. Ik hou van dit product. Laatst hadden we die ontdekt uit zo’n pakket van de Plus en I love it! Mijn haar zat nog nooit zo goed en zo onwijs zacht. Ik hoef ook niet iedere meer mijn haar te wassen. Beste product ever!

Comments are closed.