Give it a try | Van de boom Groene thee citrus siroop

van de boom groene thee citrus siroop

Van de Boom breidt haar assortiment uit met een heerlijke frisse siroop smaak: Groene Thee Citrus! Deze nieuwe variant is een unieke toevoeging aan de siropen range van het merk, dat voornamelijk fruitsmaken verkoopt. Groene Thee Citrus is een siroop waar je makkelijk en snel een verfrissend glas ijsthee of lekkere mocktail mee maakt. Een welkome traktatie tijdens de warme zomerdagen voor jong én oud.

In Nederland is ijsthee, na cola, het meest gedronken alcoholvrije drankje. Met een fles Groene Thee Citrus siroop maak je in een handomdraai een perfect glas ijsthee. Handig om altijd in huis te hebben en gemakkelijk mee te nemen naar het park. Heerlijk als limonade op zichzelf, maar extra lekker met verse ingrediënten zoals limoen, gember en munt. Probeer het zelf! Laat je inspireren door dit verrukkelijke recept, speciaal voor Van de Boom gemaakt door Familie over de Kook.

Maak je eigen frisse drankje!

Het maken van je eigen frisse drankje was nog nooit zo makkelijk!
van de boom groene thee citrus siroop

Verse Groene Thee Citrus/Gember limonade
100ml Van de Boom Groene Thee Citrus siroop
1l koud water
1 limoen in plakjes gesneden
1 citroen in plakjes gesneden
6 plakjes gember van 0,5cm dik
Lekker veel ijsblokjes
Optioneel: 2 takjes rozemarijn of 5 takjes munt

Gebruik een karaf van 1,5l inhoud. Schenk de siroop in de karaf met het koude water. Voeg de plakjes citroen, limoen en gember toe. Vervolgens kun je de ijsblokjes toevoegen voor een ijskoude limonade. Tip! Garneer met takjes rozemarijn of munt. Cheers!

Give it a try!


Nu heb ik natuurlijk deze heerlijke groene thee citrus siroop van Van de boom ook getest en ik ben fan. Eerst was ik was bang dat het misschien te sterk naar citrus zou smaken en wat zurig zou zijn. Maar niets is minder waar, het is een hele frisse siroop waarbij je met weinig siroop al een heerlijk drankje op tafel zet. Doe er was ijsklontjes in op de hele warme dagen of gebruik bovenstaand recept en je heb echt een heerlijk drankje op tafel staan als er mensen over de vloer komen.
De siroop vind ik ook erg zuinig in gebruik omdat hij zoveel smaak afgeeft, hierdoor doe je met deze 750ml fles zeker een paar weken!

Wat ik verder heel erg tof vind aan dit product is dat er geen kunstmatige smaak, kleur of zoetstoffen aan toegevoegd zijn en het dus ook een stuk beter voor ons lichaam is. Wist je dat je met deze ene fles zo’n 7 liter ijsthee kan maken? Dat is toch onwijs veel! Ja ik ben echt fan geworden van deze smaak en ga de komende tijd ook de andere smaken van Van de Boom uitproberen!

Kende jij deze smaak siroop al?

  • Ik heb voor dit artikel een product opgestuurd gekregen van een PR bureau.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Give it a try | Van de boom Groene thee citrus siroop

  1. Ik heb deze siroop ok mogen testen en ik vond hem heerlijk. Ik drink nooit siroop maar maakte hier een alcohol vrije mojita van met munt en limoensap, het was heerlijk, echt voor warme dagen.

    1. Normaal drink ik amper iets van ranja en is het vaak thee of water (of een lekkere warme chocolademelk!) maar deze siroop is echt heel erg lekker. Die mojita wil ik ook eens gaan proberen, heel benieuwd naar.

Comments are closed.