Give it a try | Unwasted box!

unwasted box

Ik zag weer een prachtig initiatief voorbij komen die heel goed past in deze serie Give it a try! Vorige week bestelde ik een Unwasted box, een box die misschien nog niet heel bekend is, maar zeker meer aandacht verdiend. Hoe heb ik dit experiment ervaren, zou ik het nog een keer doen en wat kreeg ik allemaal? Ik neem je mee met Give it a try!

In deze nieuwe serie neem ik je mee met het concept Give it a try. Tijdens mijn laatste brainstorm sessie kwam ik er achter dat ik vaker wat leuke of aparte dingen wil uitproberen en jullie daarmee kennis te laten maken. Je kunt dus regelmatig zo’n artikel verwachten.

Unwasted box

Unwasted boxen bevatten een grote variatie aan A merk producten van verschillende categorieën. Zo kun je bijvoorbeeld chips, noten en ontbijtgranen verwachten. Zo proberen ze voedselverspilling tegen te gaan. Merken die je kunt tegen komen in de boxen zijn: lays, quaker, duyvis, doritos en snack a jacks.

Op dit moment zijn er 2 boxen die je kunt bestellen. De medium box bevat ongeveer 9 producten voor €11,99 en de large box bevat ongeveer 15 producten en kost €14,99. Ik ging voor de large unwasted box wat mij een besparing van zeker 7 euro moest opleveren. Ik bestelde de box op 17 maart in de middag en kreeg de box al op 18 maart in huis! Super snelle levering dus.

Wat zat er in mijn unwasted box?


unwasted box
Omdat de inhoud van de pakketten verschild en ook afhankelijk is van het aanbod kun je dus niet uitgaan dat je ook deze inhoud krijgt. Wel lijkt het mij erg tof om je te laten zien wat ik kreeg.

Wat ik kreeg in de unwasted box:
– Lays salted 220gram (2x)
– Lays barbecue flavour 250gram
– Doritos nacho cheese 170gram
– Lays bugles original 160gram
– Lays bugles cheese125gram
– Duyvis unsalted cashews 95gram (2x)
– Doritos bites honey bbq 95gram
– Quaker cruesli chocolate 160gram
– Quaker oats express naturel 10 portieverpakkingen 385gram
– Lays oven baked crispy thins cheese 90gram
– Duyvis japanse mix 130gram
– Quaker cruesli raisin 500gram
– Quaker muesli nuts 450gram

Bijna alle producten zijn nog houdbaar tot mei 2020, dus zeker heel netjes! Zelf een aantal met juni!

Give it a try!

Of ik blij ben met deze give it a try? Ja zeker, dit is niet iets wat ik wekelijks of maandelijks zou bestellen, maar als ik een feestje heb zou dit zeker een optie zijn. Daarbij ben ik blij dat ik een grote mix heb gekregen van verschillende producten. Een aantal ontbijt producten, snacks en ook echt chips en nootjes. Van het hele pakket lust ik eigenlijk alleen de japanse mix niet. Al ga ik dit wel eerst even uitproberen voor ik ze weg ga geven. Niet alle producten zou ik zelf ook daadwerkelijk in de winkel kopen, maar dit had ik ook bij de Too good to go pakketten bijvoorbeeld. Ik vind het wel echt heel leuk om dit soort dingen af en toe gewoon eens uit te proberen. Gelukkig hebben we de komende weken/maanden weer verjaardagen in het verschiet dus komt deze voorraad zeker van pas.

Wil jij dat ik iets ga testen, ontdekken of gewoon weg deel hier op mijn blog onder de categorie Give it a try, laat het dan weten in de reacties!

Kende jij de unwasted box al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Give it a try | Unwasted box!

  1. Wat veel
    Goed concept.
    Ik ga meteen eens op de site kijken…
    Er zit zoveel heerlijks bij….

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.