Give it a try | Too good to go pakket

give it a try,

Afgelopen week hakte ik de knoop door, ik wilde in ieder geval 1 too good to go pakket uitproberen. Ik downloadde de app en snuffelde rond wat er in de buurt allemaal mee deed. Daar kwam gelijk de eerste teleurstelling. Hoe heb ik dit experiment ervaren, zou ik het nog een keer doen en wat kreeg ik allemaal? Ik neem je mee met Give it a try!

In deze nieuwe serie neem ik je mee met het concept Give it a try. Tijdens mijn laatste brainstorm sessie kwam ik er achter dat ik vaker wat leuke of aparte dingen wil uitproberen en jullie daarmee kennis te laten maken. Je kunt dus regelmatig zo’n artikel verwachten.

Too good to go

Vorige week besloot ik om de app te downloaden en het maar eens gewoon te proberen. Meteen bij het invullen van mijn woonplaats werd ik een klein beetje teleurgesteld. Er deden maar 3 bedrijven mee, namelijk 2 soorten bakkers en de Hema. In de plaatsen rondom deden ook een supermarkt (Coop), bakkers en tankstations mee. De bedrijven die in mijn woonplaats mee deden waren elke keer in mum van tijd uitverkocht, dus besloot ik om toch eens bij de omliggende plaatsen te kijken. Ik ging voor Coop, een supermarkt op zo’n 6 kilometer afstand van onze woonplaats. Daar haalde ik afgelopen vrijdag 10 januari mijn allereerste pakket op.

In het pakket zat het volgende:
– Zak verse boerenkool a 500 gram
– Zak verse bonte sla mix a 500 gram
– Bakje kipreepjes a 250 gram
– Bakje ham blokjes a 500 gram
– Heel brood
– Zak met droge worsten
– Milde kwark a 500 gram
– Bami goreng voor 1 persoon

Hier betaalde ik €4,99 voor en kreeg een pakket ter waarde van meer dan €25,-! Hier was ik echt enorm blij mee, wat een prachtig pakket. Ik kon niet wachten om nog een pakket op te halen, ik ging voor Hush, een tankstation.
give it a try,

Van één komt het ander

Ik was zo blij met de hoeveelheid en de inhoud van het eerste pakket dat ik zwaar enthousiast mijn 2e aankoop deed. Ik ging voor Hush, een tankstation in de buurt. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar het feit dat ik zo’n groot en zwaar pakket had gekregen bij Coop beloofde hopelijk veel goeds.

Wat er in het pakket van hush zat:
– 1 broodje kaas
– 1 broodje ham
– 1 stokbrood gevuld met pulled pork
– Zak sea salt chips
– Kit kat crunchy
– Kit kat ruby
– Maltasers.

Heel eerlijk, ik was een beetje teleurgesteld. Toen ik de winkel binnen stapte en zoveel verse producten zag had ik goede hoop. Met de broodje ben ik uiteraard super blij, maar de snoep/chips gebeuren, ik heb er eigenlijk niets mee en had echt gehoopt op meer ‘verse’ producten zoals ze in de beschrijving hadden gezet. Bummer! Maar goed, ook voor dit pakket betaalde ik weer €4,99.

Give it a try!

Of ik blij ben met deze give it a try? Ja zeker! Als je ziet wat ik allemaal voor €9,98 heb gekregen dan ben ik heel erg tevreden. Alles los kostte natuurlijk veel meer! Ik zou dan ook zeker nog een aantal winkels uit willen proberen. Waaronder La place, Hema en Bakkerij van Otten.

Ook leuk om te vermelden, door het redden van een Too good to go pakket bespaar je 2,5 kilo CO2, dat gelijk staat aan de uitstoot van een lamp die je 6 dagen laat branden. Ik heb dus al 5 kilo CO2 bespaard! Een echte waste warrior, of in ieder geval het begin ervan.

Wil jij dat ik iets ga testen, ontdekken of gewoon weg deel hier op mijn blog onder de categorie Give it a try, laat het dan weten in de reacties!

Heb jij al een keer een Too good to go pakket uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Give it a try | Too good to go pakket

Comments are closed.