Give it a try | Super food stunter

mega food stunter

Ik zag weer een prachtig initiatief voorbij komen die heel goed past in deze serie Give it a try! Dit keer bestelde ik een pakket met broodjes van Mega Food Stunter. Een prachtig initiatief waarbij voedselverspilling wordt tegen gegaan. Wat dit precies is, wat er in de box zat en hoe jij hem ook kunt bemachtigen, dat lees je natuurlijk in dit artikel! Ik neem je mee met Give it a try!

In deze nieuwe serie neem ik je mee met het concept Give it a try. Tijdens mijn laatste brainstorm sessie kwam ik er achter dat ik vaker wat leuke of aparte dingen wil uitproberen en jullie daarmee kennis te laten maken. Je kunt dus regelmatig zo’n artikel verwachten.

Mega Food Stunter

Er zijn zoveel prachtige initiatieven dat het niet gek is, dat ik nu alweer terug ben met een nieuwe Give it a try! Dit keer kochten we een pakket met 4 dozen restaurant broodjes voor €20,-. Geen idee wat we konden verwachten en of het uberhaupt wel binnen zou komen. Moet eerlijk toegeven dat zodra je op de webshop kijkt, het bijna te mooi om waar te zijn is. Maar wij probeerde het dus uit en kozen voor achteraf betalen.

We bestelden op een dinsdag en kregen het de volgende week op dinsdag in huis. Maar liefst 4 grote dozen met broodjes. En even serieus, dit is dus echt heel erg veel!

Wat zat er in het pakket met broodjes?


uienbrood baguette crossaints mega food stunter
Doos 1; Zakken met kaas croissants die je zelf nog moet afbakken. In 1 zak zitten 12 broodjes en totaal zaten er 6 zakken in de doos. (dat zijn toch al 72 verse kaas croissants!)

Doos 2; Uien baguette om nog verder af te bakken. Hierin zaten zeker een stuk of 50 broden (ik ben vergeten ze te tellen)

Doos 3; Party brood om nog verder af te bakken. Hierin zaten 12 grote broden die ideaal zijn om tijdens een verjaardag op tafel te zetten. Of om gewoon in de avond af te bakken met wat lekkere smeersels op tafel.

Doos 4; Gewone baguette om verder af te bakken. Deze doos zat helemaal vol met heerlijke kleine stokbrood. Ideaal om mee te ontbijten, te lunchen of om te snijden als toast en hier lekker smeersels bij te doen op tafel. Ook hiervan zaten er zeker 50 stuks in!

We hebben zoveel dat niet eens alles in de grote vrieskist pas en we 3 grote zakken hebben weggegeven. Daarbij hebben we 2 zakken croissants moeten afbakken en ook een deel van de uienbrood en gewone baguettes. Niet erg want ontbijten met al dit lekkers (of lunchen) is zeker geen straf!

Give it a try!

Wat een heerlijke Give it a try! We dachten nog, ooh hadden we de pizza’s ook maar besteld, want de webshop staat vol met hele toffe aanbiedingen. Maar mensen wat ben ik blij dat we dat niet gedaan hebben. Omdat we niet eens al deze broodjes kwijt konden in de vriezer (en die was echt bijna leeg) hadden er zeker geen 30 pizza’s bij gekund. Je wilt namelijk ook niet de hele dag alleen maar brood moeten eten. De houdbaarheid datums waren ook prima, We kregen het pakket op 13 mei binnen en de eerste datum die we zagen was 29 september dus in de vriezer gaat het nog een lange tijd mee. Zodra we door de broodjes heen zijn gaan we hier nog een bestelling plaatsen, want die pizza’s willen we nu helemaal uit proberen. Hetzelfde geldt voor de paprikablokjes en nog wat andere dingen. Een super initiatief, mooie producten (lekker ook!) en dat voor echt hele fijne prijzen.

Wil jij dat ik iets ga testen, ontdekken of gewoon weg deel hier op mijn blog onder de categorie Give it a try, laat het dan weten in de reacties!

Kende jij de Mega Food stunter al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.