Give it a try | Plant Rebelz

plantrebelz

Ik kreeg een super leuk pakketje van Plant Rebelz opgestuurd en wil jullie daar graag alles over vertellen. Deze webshop is net wat anders dan je van webshops bent gewend, met een super gaaf aanbod aan planten, stekjes, terrariums en allerlei benodigdheden voor jou planten. Benieuwd waarom jij ook een kijkje zou moeten nemen bij deze webshop?

Van Plant Rebelz mocht ik een aantal dingentjes shoppen en inmiddels staan ze te shinen in mijn kamer. Ik koos er namelijk voor om een 5 tal stekjes te kopen en een leuke bloempot om 1 van de stekjes in te zetten. Met de andere stekjes had ik namelijk al een ander doel voor ogen.

Wat is Plant Rebelz?

Wat maakt Plant rebelz nou zo bijzonder? Je hebt planten en je hebt plánten en Plant Rebelz is van die laatste categorie. Ze hebben een heleboel planten in het assortiment en ook een aantal bijzondere. De plant hunters (zoals ze dat zelf noemen) speuren de hele wereld af naar de knapste en briljante blikvangers die ze vervolgens in hun eigen kas kweken en grootbrengen. Zelfs de stekjes die te koop zijn in de shop hebben ze zelf geteeld. Daardoor kunnen ze de kwaliteit garanderen. In hun eigen kantoortuin (midden in de kwekerij) zien zij de planten opgroeien en uitbloeien tot sterke volwassen planten.
plantrebelz

De beste kwaliteit van een kamerplant begint bij de beste kwaliteit stek. Deze telen ze helemaal zelf in hun kas. Ze vinden het belangrijk dat het assortiment groene en bloeiende planten regelmatig geupdated wordt en daarom zijn ze continu op zoek naar de nieuwste trends. De planten helden van Plant Rebelz staan altijd voor je klaar via Whatsapp of hun (planten)service om jou specifieke vraag te beantwoorden of als je styling advies kan gebruiken. Juist ook deze benadering maakt hun uniek! Het stopt niet na je bestelling.

Shoppen bij Plant Rebelz

Ik had werkelijk geen idee wat ik moest verwachten van de stekjes. Zouden ze maar 1 blaadje hebben, of misschien zelfs al zo groot zijn als op de foto. Zouden de stekjes de reis wel overleven, zouden ze makkelijk te houden zijn. Er gingen van allerlei vragen door mijn hoofd.

Ik bestelde de volgende items:
– Bloempot luna
– Silly weirdo kid (philodendron white wave)
– Wild weirdo kid (Caladium)
– Cheerful rebel kid (ficus lyrata bambino)
– Wicked weirdo kid (alocasia dragon scale)
– Extreem green kid (alocasia cucullata)
planten van plantrebelz

Bij de Kringloop kocht ik 2 glazen vazen, één hele grote en een kleinere op een glazen voet. In de grote vaas deed ik 3 van de stekjes en in de andere vaas 1. In de Luna bloempot die ik bestelde via de webshop deed ik ook een stekje omdat die er nu perfect inpassen. Zo heeft het ook nog de ruimte om te groeien tot een prachtige grote plant.

Mijn ervaring met de webshop?

Het bestellen ging erg makkelijk en eigenlijk ook zoals je van elke website mag verwachten. Op de webshop staat (vind ik) voldoende keuze. Of je nu wilt gaan voor een grote volwassen kamerplant, of liever een stekje kiest en is genoeg keuze. Ook hebben ze een mooie bescheiden collectie met manden/potten om je pareltjes in te zetten. Ben je nu niet zo van een enkele plant maar vind je een terrarium wel helemaal tof (helemaal in op dit moment!) dan hebben zij ook een aantal Do it Yourself pakketten waarbij je een doos krijgt met alle benodigdheden, thuis kun je hem dan zelf in elkaar knutselen met de handleiding. Ook heel erg tof! De komende tijd laat ik de stekjes lekker groeien en zal ik ze ook de nodige liefde geven. Mijn kamer wordt al een hele mooie groene omgeving!

Heb jij wel eens planten online gekocht? En kende jij deze webshop misschien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.