Give it a try | La Place verse pasta pompoen mezzeluna

Een tijdje geleden heb ik serie ‘Give it a try’ weer opgepakt. Het is tenslotte een behoorlijke tijd geleden dat ik dit regelmatig schreef. Dit keer vertel ik je alles over de La Place verse pasta pompoen mezzeluna. Wat is het, hoe smaakt het en wat is de prijs kwaliteit verhouden?

Ik ben echt een groot fan van Pierogi en alles wat daarop lijkt! De vorige keer kocht ik hem zonder aanbieding maar nu was het 2 plus 1 gratis. Toen ik deze in de winkel zag liggen wilde ik hem natuurlijk gelijk meenemen, voor totaal 6euro had ik 3 maaltijden. Schrik niet, deze kleine verpakking van 250gram kost €2,99 al varieert de prijs wel per winkel viel mij op. Ik heb hem namelijk ooo voor €3,14 zien liggen!

La Place verse pasta pompoen mezzeluna

Omdat dit al verse pasta is hoef je het alleen nog even te koken en dan kun je aan tafel. Een kleine 10 minuten, afhankelijk hoe snel je water kookt. Je kunt het zo opeten maar er eventueel ook nog een soort tomatensausje bij maken. Of wat verse basilicum of peterselie erover en je bent klaar!

Ik ben geen grote eter maar deze hoeveelheid pasta is echt weinig als je er verder niets naast serveert. (Net zoals de andere variant die ik de vorige keer met jullie deelde!) Als ik de hoeveelheid even los laat en puur alleen kijk naar de smaak dan is het echt heerlijk! De pompoen is een beetje zoet en dik en heeft echt een heerlijk mondgevoel. Het was zo lekker dat ik het binnenkort zelf eens ga maken met pompoen!

Give it a try – de moeite waard?

Als het op pierogi aankomt ben ik erg kieskeurig! Aangezien ik al veel soorten heb geproeft en er tot nu toe niets lekkerder was dan die van mijn moeder, was ik benieuwd of deze de moeite waard is. De vulling is echt heerlijk, ik had een beetje mijn twijfels bij de pompoen van tevoren maar eenmaal geproeft was ik verkocht! De vulling is volledig glad maar bevat wel genoeg smaak en het is een beetje zoet waar je ook van moet houden. Voor de smaak zou ik het zeker nog een keer halen, maar de prijs in combinatie met de hoeveelheid vind ik niet de moeite waard. Nogmaals ik ben geen grote eter, maar deze 250gram is totaal niet genoeg en al helemaal niet voor 2 personen! Zelf heb ik er dus nog een salade naast gegeten en als je het op die manier bekijkt is het een vrij dure maaltijd.
En dit gaf mij wel weer een extra motivatie om het zelf te gaan maken.

Heb jij al eens deze verse pasta van La Place gehad?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.