Give it a try | La Place verse pasta pesto

Een tijdje geleden heb ik serie ‘Give it a try’ weer opgepakt. Het is tenslotte een behoorlijke tijd geleden dat ik dit regelmatig schreef. Dit keer vertel ik je alles over de La Place verse pasta pesto. Wat is het, hoe smaakt het en wat is de prijs kwaliteit verhouden?

Ik ben echt een groot fan van Pierogi en alles wat daarop lijkt! De vorige keer kocht ik hem zonder aanbieding maar nu was het 2 plus 1 gratis. Toen ik deze in de winkel zag liggen wilde ik hem natuurlijk gelijk meenemen, voor totaal 6euro had ik 3 maaltijden. Schrik niet, deze kleine verpakking van 250gram kost €2,99 al varieert de prijs wel per winkel viel mij op.

La Place verse pasta pesto

Omdat dit al verse pasta is hoef je het alleen nog even te koken en dan kun je aan tafel. Een kleine 10 minuten, afhankelijk hoe snel je water kookt. Je kunt het zo opeten maar er eventueel ook nog een soort tomatensausje bij maken. Of wat verse basilicum of peterselie erover en je bent klaar!Ik ben geen grote eter maar deze hoeveelheid pasta is echt weinig als je er verder niets naast serveert. (Net zoals de andere variant die ik de vorige keer met jullie deelde!) Als ik de hoeveelheid even los laat en puur alleen kijk naar de smaak dan is het echt heerlijk! De pesto is aan de zoute kant. De pijnboompitjes zijn niet gemalen dus daar moet je wel rekening mee houden. Maar zelf vond ik die extra bite wel lekker.

Give it a try – de moeite waard?


Als het op pierogi aankomt ben ik erg kieskeurig! Aangezien ik al veel soorten heb geproeft en er tot nu toe niets lekkerder was dan die van mijn moeder, was ik benieuwd of deze de moeite waard is.
Voor de smaam zou ik hem niet perse nog een keer kopen. De pesto is lekker maar ik vond hem zelf te zout en daardoor vind ik het niet de moeite waard om hem nog een keer te kopen.Wel gaf mij dit weer een extra motivatie om het zelf te gaan maken!Heb jij al eens deze verse pasta van La Place gehad?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Give it a try | La Place verse pasta pesto

  1. Het lijkt me zo heerlijk…..
    Ben er benieuwd naar…….
    Deze winkel zit niet bij me in de buurt.
    Jammer hoor….

    Een fijne dag

Comments are closed.