Give it a try | La Place verse pasta mascarpone eekhoorntjes brood

Het leek mij wel leuk om de serie ‘Give it a try’ weer op te pakken en hier regelmatig een artikel over te schrijven. Het is tenslotte een behoorlijke tijd geleden dat de laatste online kwam. Dit keer vertel ik je alles over de La Place verse pasta mascarpone eekhoorntjes brood. Wat is het, hoe smaakt het en wat is de prijs kwaliteit verhouden?

Ik ben echt een groot fan van Pierogi en alles wat daarop lijkt! Toen ik deze in de winkel zag liggen wilde ik hem natuurlijk gelijk meenemen. Schrik niet, deze kleine verpakking van 250gram kost €2,99! En is echt niet genoeg voor 2 personen.

La Place verse pasta mascarpone eekhoorntjes brood

Omdat dit al verse pasta is hoef je het alleen nog even te koken en dan kun je aan tafel. Een kleine 10 minuten, afhankelijk hoe snel je water kookt. Omdat ik het in de verpakking al best weinig vond besloot ik om het te serveren met een zelfgemaakte salade. Daar laten een apart artikel over! Voor nu richt ik mij op de verse pasta van La Place.

Ik ben geen grote eter maar deze hoeveelheid pasta is echt weinig als je er verder niets naast serveert. Het hele pakje ligt namelijk op mijn bord, die je hierboven op de foto kunt zien. Als ik de hoeveelheid even los laat en puur alleen kijk naar de smaak dan is het echt heerlijk!

Give it a try – de moeite waard?


Als het op pierogi aankomt ben ik erg kieskeurig! Aangezien ik al veel soorten heb geproeft en er tot nu toe niets lekkerder was dan die van mijn moeder, was ik benieuwd of deze de moeite waard is. De vulling is echt heerlijk, al had het van mij minder paperig gemogen en wat meer echte stukjes eekhoorntjes brood. De vulling is volledig glad maar bevat wel genoeg smaak. Voor de smaak zou ik het zeker nog een keer halen, maar de prijs in combinatie met de hoeveelheid vind ik niet de moeite waard. Nogmaals ik ben geen grote eter, maar deze 250gram is totaal niet genoeg en al helemaal niet voor 2 personen! Zelf heb ik er dus nog een salade naast gegeten (iets meer dan de helft heb ik opgegeten van het bord) en als je het op die manier bekijkt is het een vrij dure maaltijd.
En maak ik het ook liever zelf!

Heb jij al eens deze verse pasta van La Place gehad?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Give it a try | La Place verse pasta mascarpone eekhoorntjes brood

    1. Ik ook niet maar dit is te koop bij Jumbo. Daar hebben ze namelijk heel veel producten/gerechten liggen van La place, althans hier in de regio (Overijssel)

Comments are closed.