Give it a try | La Place verse pasta Aubergine tomaat mozzarella girasoli

la place verse pasta

Ik zag weer een (voor mij) nieuw product voorbij komen die heel goed past in deze serie Give it a try! Dit keer kocht ik bij Jumbo de La place verse pasta aubergine tomaat mozzarella girasoli. Wat dit precies is, of dit echt de moeite waard is om te kopen, dat lees je natuurlijk in dit artikel! Ik neem je mee met Give it a try!

In deze serie neem ik je mee met het concept Give it a try. Tijdens mijn laatste brainstorm sessie kwam ik er achter dat ik vaker wat leuke of aparte dingen wil uitproberen en jullie daarmee kennis te laten maken. Je kunt dus regelmatig zo’n artikel verwachten.

La place verse pasta aubergine tomaat mozzarella girasoli

Ik ben echt een groot fan van Pierogi en alles wat daarop lijkt! Toen ik deze in de winkel zag liggen wilde ik hem natuurlijk gelijk meenemen, de afgelopen maanden heb ik al een aantal La place verse pasta’s uitgeprobeerd. Schrik niet, deze kleine verpakking van 250gram kost €2,99! Maar het verschil tussen deze verse pasta en de verse pasta’s die ik de vorige keer heb besproken. Want deze portie is prima voor 2 personen!
la place verse pasta

Aangezien dit al verse pasta is hoef je het alleen nog te koken en dan kun je aan tafel. Een kleine 5 minuten, afhankelijk hoe snel je water kookt. Tip hiervoor is van te voren je water via de waterkoker voor te koken, zo hoef je nog maar een paar minuten te wachten tot je verse pasta klaar is.

Give it a try!

Wie mij maar een beetje kent, of mijn blog al langer volgt, weet dat ik ontzettend fan ben van Pierogie, ravioli, en noem de namen maar voor dit gerecht. Er gaat niets boven de vers gemaakte pierogie van mijn moeder, maar omdat het best veel werk is om te maken, eten we het maar heel weinig. Dus extra blij ben ik dat er van La Place, maar ook van Jumbo eigen merk, prima pasta in de winkel ligt. Er gaat natuurlijk niets boven de eigen gemaakte, maar de verse pasta is ook prima als je geen zin hebt om uren in de keuken te staan.
Deze verse pasta is een stuk rijkelijker gevuld dan de andere verse pasta’s! Daarnaast zit het vol met groenten en is het ook prima voor een dagje zonder vlees! Je mist namelijk niets, juist omdat ze zo goed gevuld zijn. Wat mij betreft echt één van de betere verse pasta’s op de markt!

Wil jij dat ik iets ga testen, ontdekken of gewoon weg deel hier op mijn blog onder de categorie Give it a try, laat het dan weten in de reacties!

Kende jij de al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.