Give it a try | De oude aarde in Giethoorn

de oude aarde

Een tijdje geleden bestelde ik een aantal toffe producten bij de Oude Aarde in Giethoorn. Zij hebben een fysieke winkel, maar ook een hele mooie uitgebreide webshop. Met een prachtige collectie met edelstenen, kristallen en andere mooie producten, kan ik mij niet voorstellen dat je er niet zou kunnen slagen! Benieuwd waarom jij ook een kijkje zou moeten nemen bij deze webshop?

Al een tijdje wilde ik mezelf een mooie amethist cadeau geven en die vond ik op de webshop van De Oude Aarde. De Oude aarde is gevestigd in Giethoorn en is een webshop in edelstenen, kristallen en mineralen. Zij hebben echt hele mooie pareltjes in hun assortiment.

De Oude Aarde?

De Oude Aarde in Giethoorn heeft echt de mooiste edelstenen, mineralen en fossielen. Zij hebben een prachtig museum en verzameld al deze parels al vanaf 1969! Je vind in hun winkel/museum het grootste ei ter wereld, een Amethist geode uit Brazilië en een versteende boomstam uit Amerika. Je kunt met elk budget al slagen in de winkel. Van souvenirs tot geschenkartikelen, ze hebben echt een hele ruime keuze. Daarnaast hebben ze ook een mooie collectie zilver en gouden sieraden. Daarnaast hebben ze ook een groothandel! En ze zijn 7 dagen in de week geopend.

Nu is het heel erg lastig om je in te houden als je eenmaal ziet wat er allemaal in de webshop staat. Al snel viel mijn oog op een amethist op een houten standaard en omdat ik niet kon kiezen, bestelde ik er 2 (waarvan ik er later 1 aan mijn moeder gaf). Daarnaast bestelde ik ook een aantal andere dingen.
de oude aarde

Ik bestelde de volgende items:
– Amethist cluster op standaard
– Amethist cluster op standaard
– Puntje bergkristal met Chloriet
– Puntje Citrien
de oude aarde

Mijn ervaring met de webshop?


Het bestellen op de webshop is erg makkelijk, eigenlijk gewoon zoals je van elke webshop verwacht! Het kiezen tussen de producten vond ik wel heel erg lastig, juist ook omdat er zoveel keuze is en alles zo mooi is. Een bezoekje aan de winkel lijkt mij daardoor ook nog lastiger want men, ik denk dat ik echt een hele dikke gevulde portemonnee mee moet nemen. Het pakketje kwam binnen 2 dagen in huis en was erg goed verpakt met bubbeltjes plastic.

De prijzen op de webshop vind ik ook zeer redelijk en ik zou zeker weer bestellen via hun. Misschien binnenkort als groothandel want ik begin mijn eigen webshop met onder andere een kleine collectie kristallen en mineralen.

Kende jij deze webshop misschien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.