Gilda 24h cream | Calming and balancing

gilda
De Gilda 24h cream zat ik de Styletone box van November, wat ik er mee moest wist ik niet zo goed. Dus hij stond een tijdje in de kast. Maar daar kom ik op terug, en in het artikel leg ik uit waarom. Wat is er zo speciaal aan dit product?
Het merk
Gilda is een redelijk onbekend merk, en daarom ging ik op zoek naar meer informatie over dit merk. Het merk komt uit Zweden, en bestaat al sinds 1988. Het merk heeft allerlei soorten producten voor het verzorgen van de gezichtshuid. Waaronder cleansing oils, calming lotion, vitamin c super serum, perfect eye cream, de 24h cream, face mask, en body treatment. Ze noemen het 6 stappen en als extra laatste stap de rest van het lichaam. Het is een wat duurder merk en waarschijnlijk zal je dan nu ook al nieuwsgierig zijn geworden van de prijs van de 24h cream.

gilda
De 24h cream is een gele crème, die er voor moet zorgen dat je huid kalmeert en in balans komt. Het is een iets dikkere crème die heel makkelijk uit smeert en intrekt in de huid. Je hebt maar een klein drupje van het  product nodig, om je rode plekken ip je gezicht in te smeren. Ik gebruik de crème vooral rond mijn neus, voorhoofd en kin. Dit zijn de plekken op mijn gezicht die snel rood worden en ik dus met deze crème wil voorkomen.

Met deze drukfles waar 50 ml in zit, kun je een hele lange tijd doen. Ik gebruik hem nu ongeveer 2 maandjes (en dan 2 a 3 keer per week), en er is nog maar een klein beetje uit. Heel handig is dat je precies kunt zien hoeveel je nog hebt omdat de flacon in het midden (waar het product in zit) mee omhoog gaat. Het druk als ware het product naar boven.

Zelf vind ik het product niet heel lekker ruiken, en zodra het product is ingetrokken smeer ik er een ander product over heen. Het heeft een nogal aparte geur vind ik zelf. De crème laat na ongeveer een week a 2 zichtbaarder resultaat zien. De rode plekken worden minder en kleiner.

En omdat ik de prijs natuurlijk niet wil onthouden aan jullie, waarschuw ik alvast. Het is een heel duur product die ik zelf nooit zou komen. De prijs is namelijk €58,99 en daarmee één van de duurste items die ik van de styletone heb geprobeerd. Ik maak dit product met veel liefde op, maar zal hem zelf nooit opnieuw kopen.

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.