getitcovered – goodies die je wilt hebben!

getitcovered

Aan het begin van de week ontving ik een hele gave doos vol met goodies voor een nieuwe samenwerking. Eentje waarvan ik jullie heel graag op de hoogte wil stellen. De # getitcovered is een nieuwe trend van Smartphonehoesjes, met onwijs gave goodies die je helemaal zelf kunt samenstellen. Graag vertel ik je er mee over, en laat ik uiteraard mijn goed gevulde goodiebag zien!

Allereerst wil ik Smartphonehoesjes heel erg bedanken voor deze gave box vol met leuke spulletje. Ik heb van geen 1 product het idee dat ik het niet ga gebruiken, en ben er echt heel blij mee! Maar wat heb ik allemaal gekregen, en wat kan jij hier ook van aanschaffen?

Smartphonehoesjes heeft een hashtag gelanceerd namelijk de # getitcovered. Op de website staan heel veel leuke en handige producten voor je telefoon, tablet, maar ook handige assecoires als een veryfitpro, powerbank, en nog veel meer.

# Getitcovered

In mijn goodiebag zaten 2 producten die ik zelf mocht uitzoeken, de rest was een verrassing. En ik ben aangenaam verrast. De veryfitpro heb ik zelf uitgezocht, en het telefoonhoesje heb ik zelf uitgezocht. Het telefoonhoesje, die van mij was echt aan vervanging toe, en toen ik deze zag wist ik dat ik hem moest hebben. De witte voorkant, met quote, en de roze accenten vind ik echt onwijs mooi. En ik ben sowieso heel erg fan van de bookcase hoesjes voor je mobiel. Heel fijn aan dit hoesje is dat het houdertje van siliconen is, en dus niet zo snel kapot gaat. Verder kun je er 2 pasjes in stoppen, en heeft het een vakje voor brief geld bijvoorbeeld.

getitcovered
De veryfitpro, hier was ik zo benieuwd naar! Ik heb het al vaak op internet voorbij zien komen, en dit lijkt mij een prima product om bij te houden hoeveel stappen ik zet. Maar het houd bijvoorbeeld ook bij wat je hartslag is, hoeveel calorieën je hebt verbrand, heeft verschillende sport functies, een relax modus, en nog veel meer. Het lijkt mij daarom leuk om binnenkort een apart artikel te schrijven hierover. Wat ik er van vind, en hoe het precies werkt.

getitcovered
En dan nog deze onwijs gave in ear oordopjes, de kleur is echt heel apart. Groen met goud. Dit zijn oordopjes van het merk Happy plugs, zelf had ik er nog nooit van gehoord. De dopjes zitten fijn in het oor, en doen geen pijn (wat de meeste dopjes wel doen). Ook zitten ze in een handig doosje waarbij opbergen heel makkelijk is. Zo raak je ze ook niet kwijt!

Wat zat er nog meer in de goodiebag?
Wie mij op snapchat volgt heeft het al kunnen zien, daar heb ik namelijk het pakket samen met mijn kijkers uitgepakt. Maar ook jou laat ik graag dit pakket zien. Allereerst een hele lieve kaart, een tasje met de hashtag erop, een fab. powerbank met 6000 mah, en een witte powerbank met 5000 mah.

Smartphonehoesjes heeft niet alleen kant en klaren hoesjes. Je kunt ook je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Met een persoonlijke foto van bijvoorbeeld je vrienden en vriendinnen, of een leuke foto van jezelf. Er is van alles mogelijk.

Ben jij al bekend met de webshop van smartphonehoesjes?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “getitcovered – goodies die je wilt hebben!

 1. mogge Carolien
  nee ik ken die site niet
  heb een hoesje om de mobiel dat komt van de markt en werk al jaren naar behoren 🙂
  buiten is het nevelig en wit bbbrrr
  binnen is er koffie
  geniet de dag

Comments are closed.