Gentl woman Intimate Care

gentl woman intimate care

Eerder plaatste ik al het persbericht, maar nu kan ik het product ook daadwerkelijk reviewen. Ik kreeg maar liefst 2 samples opgestuurd, en ga er ook 1 weggeven. Wat is Gentl woman intimate care, werkt het ook echt, en waar kun je dit kopen? Allemaal praktische en handige informatie over dit product, en uiteraard vertel ik ook of ik er zelf tevreden over ben.

Wat is het nou eigenlijk? Heel simpel, het is een creme die er voor zorgt dat de huid na het scheren minder geïrriteerd en rood wordt. Het verkoelt, verzorgd en geeft comfort na het aanbrengen na een scheerbeurt. Het is speciaal ontwikkeld met de 3C formule (Caring – Cooling -Comfort), die de schaamstreek verzacht, verkoelt en verzorgt. Het verlicht de gevoelige en geirriteerde huid na het ontharen en gaat ingegroeide haartjes tegen. Daarbij remt het ook nog eens de haargroei en geeft een zijdezacht en fris gevoel.

Gentl woman Intimate Care

gentl woman intimate care
Gentl had al producten voor mannen, maar komt nu met een vrouwen product die helpt tegen ongemakken die komen bij het ontharen. Zeker in de zomer willen we er allemaal mooi bij lopen, en scheerbultjes zijn dan wel de laatste dingen waar we op zitten te wachten. Dit product moet dit voorkomen, en eventueel helpen oplossen. Ik probeerde het een maand uit, want ja na 1 scheerbeurt kun je nou niet echt zeggen of iets werkt. Daarom heb ik het meerdere keren geprobeerd. Ik weet niet zo goed of ik heel blij  moet zijn met het product. De geur is erg apart, en zelf vind ik het niet echt lekker ruiken. Daarbij verzacht het product de huid wel, maar verkoelen vind ik het niet echt doen. Ook heb ik nog steeds last van ingegroeide haartjes wat het product beweert tegen te gaan. Ik merk niet veel verschil met het product, al wil ik het zeker nog wel wat langer gaan proberen. Misschien dat het na mate je het langer gebruikt minder?
gentl woman intimate care

De verpakking is mooi roze, en je kunt ook duidelijk zien dat het een vrouwen product is. Het heeft een handige tube die je makkelijk mee kunt nemen op vakantie. Ideaal vind ik dat! Wil je het persbericht nog een keer teruglezen? Daar staat nog meer informatie in over het product en het merk.

Daarbij geef ik 1 setje weg, omdat ik er 2 heb gekregen. Laat in de reacties weten waarom jij het product zou willen proberen, en wie weet win jij de Gentl woman Intimate Care.

Gebruik jij wel eens iets na het scheren om de huid te verzachten?


* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf en/of merk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Gentl woman Intimate Care

Comments are closed.