time for tea
Personal

Time for tea | Geen werk en veel bloggen

Tijd voor een persoonlijk artikel. Hoogtijd om de ‘Time for tea’ artikelen weer tot leven te roepen. Ik heb heel veel te vertellen, want er is de afgelopen tijd nogal wat gebeurd. Laten we eens lekker bijkletsen met een kop thee of koffie. Ik vertel je onder andere over geen werk en veel bloggen.  Ga er even lekker voor zitten, en lees lekker verder.

Geen werk meer

Tja, waar moet ik beginnen. Er is erg veel gebeurd de afgelopen tijd. Zo ben ik weer werkloos, omdat het park in de winter dicht is. De meeste van jullie weten wel dat ik bij Avonturenpark Hellendoorn heb gewerkt, en gister 30 oktober was de laatste dag dat het park open was dit jaar. Ik heb hier de afgelopen maanden een hele leuke en gezellige tijd gehad, met toffe collega’s en leuke werkzaamheden. Zo heb ik bij heel veel verschillende attracties mogen staan, heb ik onwijs lieve collega’s gehad, en gingen de afgelopen weken veel te snel voorbij. Ik heb nog nooit in al die jaren mij ergens zo op mijn plek gevoeld. De collega’s en het werk vond ik zo leuk, dat ik elke dag met plezier naar het werk ging. En nu is er geen werk meer. Ik moet voor de komende maanden weer op zoek naar iets anders, wat nog niet echt mee valt. Ik ben al druk met solliciteren (wat ik ook verplicht ben voor de ww uitkering).
 photo _DSC7923_zpsunwitn30.jpg
Vandaag is ook een droevige dag. Het is alweer 2 jaar geleden dat mijn oma uit ons midden is weggehaald. Zij is nu op een plek waar het beter is voor haar, maar dat wil niet zeggen dat ik haar nog dagelijks enorm mis! Ik mis haar wijze woorden. De oppepper die ze me af en toe kon geven als ik het even niet zag zitten. Maar ook gewoon haar aanwezigheid. Er is zo ontzettend veel veranderd sinds ze er niet meer is. Ik mis mijn oma, en niet alleen dat. Ik mis alles wat zij staande hield.

Veel bloggen de komende tijd

Omdat ik de komende tijd veel tijd over heb, kan ik natuurlijk lekker veel bloggen. En daar ga ik ook gebruik van maken. Ik wil mijn blog naar de next level tillen, en daar heb ik nu alle tijd voor. Ik wil mijn droom gaan waar maken, of althans een begin mee maken! De combinatie rust nemen (en weer luisteren naar mijn lichaam), en bezig zijn voor mijn blog zijn de perfecte combinatie. Ik ben weer flink verkouden, en mijn klieren zijn behoorlijk opgezwollen, dus mijn lichaam heeft ook wel even de nodige rust nodig. Veel bloggen zal dus niet alleen in het teken staan van vooruit werken, maar ook voor nieuwe ideetjes uitwerken. Mij focussen op leuke nieuwe foto’s te maken, en hier meer dingen mee gaan uitproberen.

Vraag: Wat jij nog wat bijzonders ervaren de afgelopen tijd?

9 thoughts on “Time for tea | Geen werk en veel bloggen”

  1. Vervelend dat je werk is gestopt. Mag je na de winter weer terugkomen bij Hellendoorn? En leuk om een regiogenoot tegen te komen online. Zoveel bloggers uit Twente en omstreken zijn er niet, volgens mij.

  2. Wat jammer dat als je je dan zo op je plek voelt, het park moet sluiten. Succes met het zoeken naar iets nieuws! Hopelijk komt er iets op je pad waar je het net zo naar je zin kunt hebben, Xoxo

  3. Wat jammer dat het seizoen alweer voorbij is. Dat je het gaat missen is een goed teken, je hebt het leuk gehad 🙂 Kan je na de stop weer komen werken daar? Wel fijn dat je nu weer kan richten op je blog. Elk nadeel heeft weer z’n voordeel! Rust uit meid en succes met solliciteren!

    1. Dankjewel! Het bloggen gaat helemaal goed komen, en verder kan ik niet meer doen dan solliciteren 🙂

    1. Ja vind het echt heel jammer. Maar we gaan gewoon op zoek naar iets anders. En stiekem hoop dat ik een bedrijfje kan beginnen.

Comments are closed.