aquarium
Personal

Geen aquarium verhalen meer?

Mijn liefde voor aquariums zit nu eenmaal in mijn bloed. Ondanks dat liefs Carolien een blog is met allemaal onderwerpen die ik zelf leuk en interessant vindt, vind ik dat de aquarium verhalen er niet tussen passen.

Omdat mijn doelgroep ook niet veel met aquariums heeft (dit merk ik aan de bezoekersaantallen op deze artikelen), heb ik besloten om mijn liefde ergens anders onder te brengen. Een gloednieuwe blog over alle verhalen, ervaringen en mogelijkheden wat aquariums betreft.

Aquarium verhalen

Dit houdt in dat ik voortaan mijn aquarium artikelen op simple shrimp zal schrijven, en niet meer hier op liefs Carolien. Dat wil niet zeggen dat ik deze website minder aandacht ga geven, zeker niet! Ik houd van bloggen en het is echt een passie. Omdat ik momenteel geen werk heb en een thuis studie doe heb ik redelijk wat tijd over. Voor deze blog heb ik redelijk wat โ€˜reserveโ€™ artikelen die ik op elk moment kan inplannen. Iets met te enthousiast vooruit werken zeg maar. Omdat ik ook weer niet te veel vooruit wil werken bedacht ik dat ik mijn aquarium verhalen ook ergens anders kan schrijven. Maar waar? Na letterlijk nog geen 10 minuten hierover na gedacht te hebben wist ik het. Ik maak gewoon nog een blog helemaal speciaal voor mijn aquarium hobby. De naam wist ik ook gelijk, namelijk simple shrimp. Waarom deze naam? Simple staat voor; dat ik het simpel wil houden, en ik mijn aquariums ook heel simpel houdt. Shrimp staat uiteraard voor de garnalen die ik houdt. Meer uitleg over deze naam geef ik je graag op de website zelf.

Kom je ook eens een kijkje nemen op: simpleshrimp

Liefs,

Carolien