Geachte familie van Wijchen Helemaal het einde

Eerder schreef ik al een open brief naar de familie Pos, van het programma Helemaal het einde. Maar nu vind ik het tijd worden dat de andere familie ook een brief van mij ontvangen. Dit keer een open brief naar de familie van Wijchen, want wat zijn ze ontzettend goed bezig. En ook erg leuk om naar te kijken!

Geachte familie van Wijchen, van het programma Helemaal het einde.

Ik schrijf een open brief aan jullie omdat ik jullie ten eerste ontzettend leuk en aardig vind, maar ook om een andere reden. Stiekem ben ik een beetje jaloers op jullie. Mag ik jullie echt ontzettend veel complimenten geven over het toilethuisje. Ik ben echt jaloers, want wat hebben jullie dat mooi gebouwd, en dat helemaal zelf! Echt super knap. Mochten jullie ooit weer eens in Nederland zijn, dan mag jij voor mij ook wel zo’n huisje bouwen!

Mijn complimenten

De eerste weken waren zwaar, maar stuk voor stuk hebben jullie nu je plekje gevonden daar in Chili. De camping wordt vast een groot succes, en ook de bootcamp is onwijs leuk bedacht. Jullie gaan het straks heel goed doen als alles gaat lopen. Ook de taal gaat jullie goed af, knap hoor, want ik snap dus echt niets van de taal. Ik kijk uit naar de momenten dat jullie daadwerkelijk aan de bouw van jullie ‘droom’ huis kunnen beginnen. Het wordt vast net zo mooi (of eigenlijk nog mooier) als jullie toilethuis. Mocht ik ook genoeg geld hebben dan kom ik zeker een keer jullie kant op om alles te bewonderen.

Respect

Ik heb echt respect voor jullie als gezin. Jullie doen het toch maar even, verhuizen naar de andere kant van de wereld. En daar ook nog eens beginnen met helemaal niets. Jullie luxe en bekende opgeven in Nederland om een bestaan op te bouwen in Chili. Echt respect. Ook de kinderen die daar naar school gaan alsof ze nooit anders hebben gedaan. Jullie zijn heerlijk om naar te kijken. Ga vooral zo door, want ik kijk elke maandag uit om naar jullie te mogen kijken!

Heel veel succes in Chili!

Liefs,
Carolien

Lees ook de andere open brieven;
Familie Pos
Familie van Kooij

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.